|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
DSL-584T problem
Pozdrav Naisao sam na problem sa D-Link ADSL2+ (DSL-584T) routerom. Radio je normalno do prije par dana da bi mu odjednom bilo nemoguće pristupiti. Sve lampice uredno rade, ali kad ga pingam izbaci mi "connection host unreachable". Windowsi kažu da sam na unidentified network. Trouble shooter mi predlaže da ga ugasim, resetiram i pricekam par minuta, sto sam i napravio, ali opet nista. Zatim sam zvao T-Com da ih upitam u cem je problem, a oni kažu da mi neki program ili firewall onemogućava pristup routeru. Na drugim routerima se spajam bez problema tako da vjerojatno nije problem u firewallu (kojeg sam iskljucio). Dal je moguće da lampice ne registriraju kvar u routeru? Dakle što napraviti da bi mogao pristupiti routeru? Standardne metode ne daju rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi naveo najvažnije detlje a to je os (po opisu bih rekao Vista / W7) i kako ga koristiš (u Bridge ili Router modu rada) ? Pročitaji ADSL Bibliju i podesi mrežne postavke sa fiksnim ip adresama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Jel imaš negdje u blizini drugi komp sa XP - om (može i kod susjeda bez spajanja na adsl liniju, samo da vidiš web konfig i status uređaja) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
izbaci "limited od no connectivity" , a kad stavim fiksne adrese onda "connected" .. ali svejedno ne mogu u browseru otvoriti "192.168.1.1" Zadnje izmijenjeno od: Rejzzzzz. 18.09.2010. u 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Hm, rekao bih da je 584 u banani. Po ledicama pokazuje ok status ? Factory reset procedura: Step 1 Locirajte rupicu s reset tipkom na zadnjoj stranici uređaja. Step 2 Dok je uređaj upaljen pritisnite i držite reset tipku. Step 3 Nastavite držati reset tipku pritisnutu 10 sekundi. Step 4 Odpustite reset tipku. Step 5 Uređaj je sada postavljen po factory default parametrima. Defaultni username / password je admin / prazno, a ako je uređaj T-Com edicije tj. sa njihovim firmwareom onda je admin / 0000. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|