|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() TOSHIBA MK8025GAS sa firmware-om KA024A, on sad radi odlicno (nakon hdd regeneratora), poslije jos testiran od strane drugih programa (full testiranje po 6-7 sati...) i ne izbaciva nikakve greske ni bad sectore, ali s.m.a.r.t mi javlja gresku kad se pali lap, ono press f1 to continue, napominjem da mi se smart pojavio nakon hdd regeneratora. ima li ovdje itko neku kolekciju firmwarea, ja trazim po netu firmware za ovaj hdd da ga flash-am ali ne mogu nigdje naci, predpostavljam da bi flash-om izbrisao ovaj smart status. hvala, pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čim hard ima makar 1 bad sector, staviti bilo kakve podatke na njega je rizično. Iskreno, ja takve odmah bacam u smeće i kupujem nove te to savjetujem svim mojim 'klijentima' kojima popravljam kompove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ali ja ovaj hdd ne namjeravam prodavati, to je u jednom starom laptopu koji sluzi za internet, filmove i tako te manje ozbiljne radnje, tako da mi se ne isplati kupovati novi hdd... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nađe se jeftino polovnih 2,5" hardova na tržnici i oglasnicima. Ionako ti ne treba neki veliki kapacitet. To se mene tiče, može ti i ostati, ali kad-tad će riknuti.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
baš i ne,ATA diskovi su "malo" skuplji od SATA a ovaj toshibin je zbilja malo glup, ja imam isti takav i isti takav slučaj. Disk hladan, nema bs, fino radi a svaki put moram stisnut F1.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
bas to disk fino radi ne steka nista ali taj f1 me nervira maksimalno... znaci ti si se pomirio sa tim f1 i koliko ga vec dugo koristis tako sa tim problemom? znam slucaj kod prijatelja koji ga vec 2 godine koristi sa smartom i nikakvih problema...pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li u BIOS-u opciju za isključivanje SMART statusa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pokušaj još s nekim od alata na Hiren's Boot CD-u isključiti taj SMART, možda pomogne...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
ma nista ostavit cu ga ovako, vidim da nitko nema rjesenje...hvala svejedno, pozz |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008