|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Ko riješi ima pivu
Konfiguracija: MBO EPOX 754,8KDA3J.nForce3,BUS 1600 Mhz,serijal ATA.DDR 400.Firewall.ATX 2 AMD Athlon 64 3000+,2000 Mhz.BUS 1600 Mhz RAM 512 MB DDR.PC-3200,400Mhz.KINGMAX Cooler ZALMAN CNPS 7000B AICu Midi Tower EVER POWER CX-7859.400 W.ATX 2 VGA SAPPHIRE ATI Radeon, 9600 PRO ADVENTAGE 128 bit.256 MB HDD MAXTOR 80 GB.serial ATA.7200 o/min.8 MB cache DVD pisač NEC ND-3500A,dual layer8.5 GB.bulk Problemi: Več prilikom prve instalacije windows XP na formatirani disc prijavljivao razne greške kao ne može pročitati nešto ili corrupt itd.Nekako nakon mnogo znoja i uz pomoč 3 CD sa windowsima uspio sam instalirati kad ono i u windowsima isti program ili igru nekada mogu instalirati a nekada mi prijavljuje greške kao corrupt ili sl. i to najčešče cab fajlove .Takodjer i plavi ekran i restartiranje iz čista mira uglavnom 101 problem.Šta da radim prijatelji?
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Vjerojatno ti se kolju ram i ploca. Probaj posudit u nekog ram koji nije Kingmax i vidi da li imas onda problema.. ![]() E da.. dobrodosao na forum...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Nism probao ništa mjenjati ali izgleda da ču morati ali vele da je Kingmax memorija najbolja,neznam
![]() |
#5 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Probaj prvo s drugom memrijom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Prvo skini memtest pa provjeri RAM, ako je RAM OK (recimo, mada to ne znači da je OK) probaj promjeniti ATA kablove ... probaj neki drugi optički uređaj ... polako ... naćemo gremlina ...
![]() |
#7 |
Registered User
|
koju memoriju preporučate da kupim
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
POgledaj u biosu kak ti ploča poostavi memorijske postavke... mpzda ih postavi preoštro
__________________ |
![]() |
#9 |
Registered User
|
ploča ima firewal ali nigdje ne vidim da ga mogu ugasiti.
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stavi memoriju na SPD i onda probaj instal OS-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
PS. Bolje malo pivo u ruci nego veliko na NET-u..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
POjSIBLE SOLUTION
30% da je softver - windowsi !!!!!, Imao ja ilegalu i ništa, ništa ama baš ništa nije htjelo raditi. Pokrenem word, nakon 10 min izbaci poruku da je korumpiran program - zgasi ga i sve s njim ode. Ovo nije bilo problem samo sa officom, kaj god pokreneš ruši se !!! (I naravno uz poruku : sve je korumpirano).
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
mimi imo sam slican problem ko ti sa 8kda3+ problem je bio S-ATA disk... Nije se dalo instalat ne njega windoze i moro sam na pata i onda je radilo. Prvo stavi disk ako nije u S-ATA1 i u biosu dobro pregledaj opcije za diskove ugasi smart i provjeri cd sa kojeg citas...
![]() |
#15 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
e pa moze i biti proc u pitanju, frend mi je imo slicni slucaj sa pojavljivanjem plavih ekrana i tak i isprobao sve i svasta i na kraju je ispalo da je proc bio nes zdrman...
![]() |
#16 |
Registered User
|
Hvala
Dečki hvala svima,na kraju je ispalo da su rami bili neispravni i zamjenjeni su.Sva sreča pa je sve bilo pod garancijom
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad svima koj su rekli za memoriju po jednu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Warcraft III TFT
|
Re: Hvala
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Memorija je 100% ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Re: POjSIBLE SOLUTION
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : : lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Možda nije bila neispravna nego se jednostavno klala sa pločom. Ja imam iste probleme sa 8KDA3+ i dva tipa Kingmaxove memorije. S tim da brijem da su moji problemi usko povezani sa novijim BIOS-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Aaaaa...meni vražji Kingmax pri latencijama sa kojima je delao najnormalnije nije ni pomislio dopustiti normalni instal OS-a ![]() Pola noći sam potrošio dok se nisam sjetio vratiti na SPD ![]() ![]() ![]() Nakon instala vratio na "zategnute" postavke i opet sve šljakalo bez beda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|