|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Dec 2002
|
Lite-On 1653S
Bok! Jel netko zna moze li se kod nas kupiti ta snimalica? Vise detalja: http://www.liteonit.com/ODD/english/..._sohw1653s.asp
![]() |
#2 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ja to ne bi kupovao. imam previše iskustva sa raznim LiteOn uređajima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Radije uzmi Pioneer dvd-r ili ako hoćeš jeftinije NEC.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...
|
Citiraj:
Hvala!
![]() |
![]() |
#5 | |
...
|
Citiraj:
A meni je zgocno 4X snimanje DL medija. To ce jednog dana jako dobro doci. Vidim da sad Pioneer ima model a08xla koji pise DL 4x. Vidjet cemo kako ce ljudi biti zadovoljni s njim.
![]() |
![]() |
#7 | |
...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja imam Pionera 107D i prezadovoljan
![]() |
#10 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
i ono što najviše ne volim kod njih, gotovo svi njihovi uređaji rade veliki jitter dok prže, a laser im je tim nestabilniji što više čitaju i prže prema vanjskim trakama. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Nažalost to je istina i unatoč dobrim mogućnostima kvaliteta prženja bi im trebala biti puno bolja. Da ne govorim čitanje zadnjih traka na nekim medijima.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pa sad kako kome,ia imam tri liteonove przilice u kompu i niti s jednom nisam imao problema do sad ,pocevsi od cd przilice koja je prosla svoj rok davno,a jos radi perfektno,pa do dvd snimaca i kombo uredja koji savrseno radu svoj posao...a da je liteon dobar proizvodjac optickih uredaja govori cinjenica da velika brand name imena poput sony-a,gigabyte-a,u zadnje vrijeme i teac-a.....su zapravo prepakirani liteon uredjaji s drugom naljepnicom..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|