|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jos malo pitanja o DVD przama
Dakle planiram kupnju nekakve DVD przilice i sad trazim vasa iskustva sa przilicama koje imate tj. kod nas su najvise u opticaju i mogu se naci u trgovinama: Pioneer 107,108 NEC 2510,3500 predlozite neku drugu... uglavnom zanima me slijedece: - kako se ponasaju sa overburnom CDa i DVDa (moze li se DVD uopce overburnati mada mi je to potpuno nebitno, ali za CD mi je bitno) - kako rade sa CDima vecim od 700Mb - podrzavaju li onu foru da se DVD+R nekakvom forom promijeni u DVD-ROM radi boljeg citanja u standalone playerima - koje su to price da NEC ponekad nemoze procitati sto je zapisao - koje su price da Pioneer odlicno pise, ali nesto drugo steka... - WTF is "Mount Rainier feature" - ima li problema oko promjena regija za gledanje DVDa ako ikad zatreba To bi mi bila jedina przilica u kompu pa me zato zanimaju i ove stvari oko CD-a Przilica bi mi uglavnom koristila za arhiviranje raznih video fajlova, pa trazim kvalitetan zapis i da ga moze poslije procitati ![]() Edit: E jos me zanima sto bi ste radije kupili (obzirom na financijske maogucnosti suzio sam izbor na slijedece dvije): NEC 2510A duallayer Pioneer DVR-107D singlelayer Zadnje izmijenjeno od: pogi. 29.10.2004. u 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
hi
Čitanjem ovog pa i drugih tema na ovom forumu bojim se da nećeš dobiti odgovor na svoje pitanje jer se sva diskusija svodi na to ko ima novije komponente (da ne kažem -prese..... ) i tako to u svezi s tim. Zato za kupovinu dotične naprave najbolje da odeš u par prodavaona i raspitaš se o snimačima jer puno njih ne podržava dosnimavanje što te vjerojatno najviše zanima . Najsigurnije osloniti se na samog sebe i provjeriti teh.data pojedinog uređaja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj se tiće nec-a. Mogu rec da podrzava cd OVERBURN do 90 minuta 800 MB. Ne podrzava DVD overburn. Sa originalnim firmwareom. Ne podrzava bitseting (Da se DVD+ pokaze kao DVD-ROM), sa najnovijim firmwareom podrzava bitsetting ali samo za Double Layer medije. NEC sve sto zapise ako je medij u redu i cita,
__________________ |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Jedino je problem sto veliki postotak (cast iznimkama) prodavaca nema o tome pojma odn. samo najosnovnije podatke. Multisesion pitanje vjerojatno spada u razinu kvantnih fluktuacija warbbubblea u voyagerovoj warp jezgri. U biti citajuci ove reviewe po netu samo me jos vise shebe jer svaki nadoda jos poneku manu/prednost. Zasada je mala prednost na strani 2510A pa cu sutra vidjeti. Sad ce netko reci pa dodaj jos 100kn i imas 3500A ili 108icu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
Ovak ..kaj se tice przenih medija, ja ih i ne citam u NECU... Ak je medij losije sprzen nec vjerojatno bu cital jako sporo il ne bu cital Kaj se tice izgrebanih tiskanih DVD-a (videoteka) U ekstremnim slucajevima jedino NEC ripa. (Cita odlicno, sporo ali odlicno)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
U mojem slucaju NEC je bio sranje sto se tice przenih DVD-a, normalne nisam ni probao. Pioneer 108 mi sve cita. Bas sam probao jedan orgigi star par godina, izgreban do bola, sve 5 ![]()
![]() |
#7 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Što se tiče bitsettinga,sa verzijom nera 6.3.1.25 automatski postavlja na DVD-ROM bez obzira radi li se o + ili - disku,govorim o sl medijima. Edit :Sliku skini pa pogledaj jer inače je malo nečitljiva ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: acer. 21.02.2006. u 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
A kakav je rezulata nakon przenja? Kad pogledas disk info u neri ili dvd info pro? jel kaze da je type dvd ram uli DVD+R?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
|
Napiše disk type dvd-rom. Pa bitno je jer neki dvd-playeri ne čitaju dvd+r diskove,ali kad mu staviš booktype na dvd-rom onda rade bez beda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Ovo je nekak doslo nenadano, bum probal, onda vjerojatno i novi nero 6.6 moze mjenjat sl bitsetting. I nero 6.3.20 ima taj setting al ne radi, tj zaprzi dvd sa originalnim booktypom.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |