|
![]() |
#4261 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Pogledao malo zombija, velikoj vecini je stvaralac George A. Romero tj. "Grandfather of the Zombie". Night of the Living Dead (1968) - prvi pravi zombi film, iako Romero ne zna sto tocno s njima. Kao da nije jos definirao kakvi su, npr. na pocetku filma su brzi pa kasnije spori, jedva se glasaju, ne grizu nego samo globaju preminule. ![]() 6 Night of the Living Dead (1990) - bolji nego original sa malo drugacijim zavrsetkom 7 --- Dawn of the Dead (1978) - ekipa bjezi pred najezdom zombija i nadje skoniste u velikom trgovackom centru. U shoping centru nema cega nema, jela, pila, obleke, nakita... 7 Dawn of the Dead (2004) - iako slicna radnja, dosta drugaciji film Vise je ekipe, nemaju oruzja u izobilju, zombiji su puno brzi. 7 --- Day of the Dead (1985) - u podzemnom vojnom bunkeru, zive vojnici i znanstvenici koji experimentiraju na zombijima Za buduceg trenera zombija obavezno pogledati. ![]() 6 Day of the Dead (2008) - epidemija zombija u malenom gradicu Skroz nelogican film, ono zombiji kao da su na na steroidima, trce kao sumanuti, skacu tri metra u zrak, skacu sa dvokatnice i nista ne polome. Da ne pricam da ima vegetarijanaca koji naravno ne jedu meso. ![]() 3.5 --- Land of the Dead (2005) - posljednji zivi ljudi zive u dobro cuvanom gradu Zombiji uce i koriste orudje i oruzje, e sad koliko su pamenti toliko i blesavi, jer ih obicni vatromet "zamrzne" . 5.5 Diary of the Dead (2007) - studenti sedme umjetnosti pokusavaju se domoci svojih domova Moderni zombiji, snimke se uploadaju na youtube. Snimano iz perspektive prvog lica tj. kamere. 6.5 Dance of the Dead (2008) - zombiji na maturalnoj zabavi OK teen komedija. 6 The Return of the Living Dead (1985) - svijesni zombiji normalno razgovaraju i jedu samo mozak Zabavna trash komedija. 5.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4262 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Smokin' Aces [2006] Odavno ga imam u kolekciji ali nikako da ga zavrtim. Uglavnom večeras kako je program dobar na TVu ( ![]() ![]() Ocijena 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4263 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() E da, u utorak je Kakvi frajeri 2. Totalni tresh film, kojeg svaki put gledam. ![]() Sad odoh gledat Evangelion.
![]() |
![]() |
#4265 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4267 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4268 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Mozete mi reci, na temelju kojih faktora donosite ocijene filmova kao sto su 6.4/10 ili 7.3/10 ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Inače, opet sam djelomično pogledao po tko zna koji put Kaspera, onog snješka što oživi, juče sa švarcnegerom kad je neki junak... Da li prati tko, u zadnje vrijeme dosta se "reklamira" Tron Legacy http://www.imdb.com/title/tt1104001/ samo sam se malo razočarao kad sam sada pogledao kada izlazi "17 December 2010 (USA)"
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.12.2009. u 13:59. Razlog: mda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4271 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
The Messenger solidna drama, vudi harleson dobar ko i uvijek, štef bušemi epizodna uloga, zanimljiva tematika i tak... ok za pogledat @ kian ; mogel si u zombi maraton ubacit i FIDO , guba filmič |
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mutants [2009]. http://www.imdb.com/title/tt1146320/ Francuski horror/thriller film,solidno.Naime,zanimljivi su ti Francuzi po pitanju filmova,ozbiljno.Recimo "Državni neprijatelj" part 1. i part 2. su bili uF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Trebao bi preporuku za crtane,do sada sam nabavio: 9,ice age 3,mary and max,monsters vs aliens,up...sta je još novog izašlo a da je iz 2009...
![]() |
#4274 |
Addicted to music.
|
Izvoli: Coraline: http://www.imdb.com/title/tt0327597/ Planet 51: http://www.imdb.com/title/tt0762125/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4277 |
Addicted to music.
|
Haha,kako ga je skin'o! http://www.youtube.com/watch?v=O21mc...rec-r2-2r-3-HM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4278 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Htio sam pogledati svu "of the Dead" seriju kaj nesto valja, jer ove starije nisam gledao, a novije je trebalo utvrditi gradivo. ![]() Da Fido je super, mogao bi biti nastavak Day of the Dead iz 1985. Tamo ih treniraju, a ovdje su utrenirani i spremni za iskoristavanje. Koga zanimaju zombiji, par zanimljivih... 28 Days Later... (2002) 28 Weeks Later (2007) [Rec] (2007) Resident Evil serijal Shaun of the Dead (2004) Zombi 2 (1979) malo stariji, ali nije los. Da odmah priupitam, je li tko gledao Dead Set serije? Vidim visoka ocijena... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4281 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() "> Iz nekoga SuperHero movie, nazalost ta scena je jedan od svjetlih trenutaka filma...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4282 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
To je inace bi odgovor na ovo... Citiraj:
Citiraj:
![]() http://theanteheroes.com/Humor/MassFacepalm.jpg |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4283 |
Guest
|
http://www.imdb.com/title/tt1288403/ http://www.youtube.com/watch?v=CPasvs3spuE Evo nekaj slatko za pogledat prek praznika ako se bude dalo nabavit ![]() |
![]() |
![]() |
#4285 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo ja danas malo prosetah s curom do kina kad igra avatar nije bilo pametnijeg posla pa isli gledat na prvih 15min mi film bio katastrofalno dosadan, no kasnije mi bilo onak oke slika, zvuk i uzitak stvarno za 10 bar tko take voli...vec na netu je najavljen drugi dio bas me cisto zanima sto bi se trebalo dogadjati u nastavku Avatar 10/10
![]() |
#4286 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4287 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Defiance (2008) napokon. Ok film, zajebana su braća Bielski ![]() ![]()
![]() |
#4288 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Carriers (2009) Ovo nije zombie/horror film, iako bi se iz trailera moglo tako zakljuciti. Rijec je jedostavno o cetvero ljudi koji se pokusavaju spasiti, da prezive virus koji je napao cijelo covjecanstvo. Stoga se kroz cijeli film zapravo nista ne dogadja, veci dio filma prikazuje kako oni putuju u autu i skupljaju namirnice i benzin gdje stignu. Dobro, ima par dijelolva kada je film ozbiljan, u situacijama kada je trebalo donjeti neke vaznije odluke za prezivljavanje, to je valjda kao neka pouka filma - covjek je covjeku neprijatelj ![]() Osobna ocjena:: 3/5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4289 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pitanje za ove koji su gledali Avatar u 3D: Jel mi dovoljno sacekati dok se bude dalo nabaviti 3D verzija i pogledati je na FullHD LCD TV-u sa tim 3D naocalama? Jesu 3D naocale one klasicne crveno-plave, ili se radi o necemu drugom? Znaci ovakve: http://numiko.com/blog/images/3d-specs.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4290 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Naočale nisu ni blizu takve, ne mogu sad nać sliku, ali su fotoosjetljive, višeslojne, prilično velike. Uglavnom par svjetlosnih godina ispred tog kartonskog govna.
![]() |
![]() |
|
|