|
![]() |
#1 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
(riješeno) Ne dolazi do login screena...
Nisan zna kako da definiram naslov jer uopće neznam kakve prirode je problem, probat ću opisat situaciju... Ovaj PC u mom sigu AMD 1100 je sestra napunila nekim virusom šta uništava exe fajlove, nisan uopće iam živaca to popravljat, puka san novu instalaciju. I tu počinju problemi.... Diga windowse, stavija drivere, ugasija SC, namistija system restore, stavija 2,3 programa, defregmentira i to je to. Nisan se puno igra ni eksperimentira... Nakon 3 dana PC neće da dođe do logiranja...upali se izvrti onaj windows scren i kad treba doć do logiranja resetira se i tako 101 put. Windows repair ne pomaže, system restore ne pomaže, safe mod ne pomaže, vraćanje na doba kad je ok radija ne pomaže. Računan biće ga je sestra opet ujebala, već ljud dižem windows ponovo i opet isto, sad odma nakon dizanja sistema i prvog resetiranja radi drivera ![]() E sad ili cd od Windowsa ne valja ili disk. Promjenim cd od windowsa (iman jedan SP3 i jedan SP1), proban sad ovaj SP1, digne se sve ok, stavin driverem nadogradin SP2 i SP3 preko Win updejta i sve radi. I tako blabla, nakon jednog restarta napravi chdisk, pa to ponovi još 2,3 puta ![]() ![]() Nakon sljedećeg restarta opet ne mogu do login screena i opet se ponavlja ono da odvrti do sve i kad dođe do logina se resetira i tako u krug Sad san doša do zida...ima li ko kakvu pametnu (ako je itko uopće pročita ovo gori) ![]()
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Samo napravi zero fill format harda. Naravno da ne pokazuje grešku u tom Windows check disku jer je to samo potencijalno opasan dio windowsa koji baš nićemu ne koristi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Inače ni HD tune ne javlja nikakav hardverski problem s diskom... EDIT: Definitivno je disk...kod prebacivanja podataka na drugi PC se restarta svako tolko ![]() Šta se tiče zero fill formata koji alat da uzmen? Disk je Hitachi (HDS728080PLAT20) ATA/80 GB EDIT2: Sad mi je sestra (nakon 10 sati šta se jeben pokušavajući skužit šta je) rekla da je "nešto" dirala po "nekim" clusterima ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 24.09.2008. u 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda samo obriši sistemsku particiju, napravi novu, full format i instaliraj Windowse. Veličina clustera se automatski određuje kod izrade particija i ovisi o samoj veličini particije - veća particija, veći cluster i obratno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Torrent freek
|
S ovim diskom definitivno nešto nije u redu... Slika CD je u redu, 2 sam proba, oba provjerija u Neru toolu i oba su u redu, prije 3 dana sam s jednog instalira win na laptop... Dajte koji dobar tool za zero fill format, pa da vidimo oće bacit koju grešku.
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() A šta se diska tiče, neznam, ja samo nagađan šta bi mu mohglo bit...Dok je sistem bija dignit, računa san da ga je "kopanje" po clusterima moglo sjebat, al sad je formatiran tako da to nema smisla... nešto drugo je posrijedi
![]() |
![]() |
#9 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajde provjeri memoriju. To se događa zbog krivih postavki memorije ili neispravne memorije. Oće i kada se pregrije proc. Šteta što prije nisam vidio slikicu.
![]() |
#10 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Trenutno vrtin sve moguće HDD testove pa ćemo vidit šta je s tin, za sada sve, al sve ispravno, niti jedna greškica na disku ![]() Fala btw ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Torrent freek
|
updejt
Od login screena dođesmo do memorije ![]()
Zaključak? Memorija ok? Prvi memorijski slot otiša u k? Svašta ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|