|
![]() |
#61 | ||
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Uz to, obzirom da si tako siguran u svoje tvrdnje, pozivam te da priključiš svoje komponente na 11 ili 13 volta, pa nam javi utiske. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kada bi se ovako svi donatori na svijetu ponasali... gdje bi nam bio kraj ![]() A ovo za zatvaranje PCEksperta i sl. ![]() Citiraj:
A sto se koristi tice... pa isto kakve i sad imate, svi koji posjecujete ove stranice (a i rijesilo bi nas ovakvih rasprava). Al eto, ocito nista od toga (meni svejedno, SPCR ostaje u favorites, lova u dzepu i prst u uhu). Ma fuchkash lovu (tih 10-50-100kn ionako hrpa ljudi potroshi na bezbroj ostalih minornih stvari), al se na kraju krajeva dobije zakljucak da mi u HR nismo sposobni nista (apsolutno nista) altruisticki korisno organizirat i da samo cekamo da nam netko nesto besplatno servira (a ako slucajno nesto i nije uber, odmah pocnemo pljuvat i hrachkat).... a to je ono sto me naaaaajvise smeta.
![]() |
![]() |
#63 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||||||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam vec otvoren racun. Hoces broj? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mislim-slažem se (djelimično) sa onim da napajanje može davati napone ispod "deklariranih" vrijednosti i da sve radi kako treba. I sam sam ponosni vlasnik jednog ![]() Ali da je razlika samo u hladnjacima i šarentiji-baš i nije...
![]() |
![]() |
#66 | |||
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ala, koliko svađe zbog jednog kvazi 1200W napajanja od Thermaltakea. I bolje da nemamo mjerni instrument jer se možemo kladit da se razletava na loadu od 800 W, zapali pola komponenti, ustvari zapali cijelo računalo i pola sobe gdje se komp nalazi. (Ali Pipi ne brini, sve je osigurano ![]() Ima li još ovdje ljudi kojima puca ona stvar kako se Thermaltake napajanje od 1200W ponaša u "pravom" loadu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Toliko o razletavanju ... @Beren Samo informativno, grafe si stavija na V3 rail, jel?
![]() |
![]() |
#70 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
PC Ekspert šerif
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Jadan Beren šta ga silujete ![]() Što se tiče testa - napravljen je optimalno što se moglo napraviti u tim okolnostima, test je "odokativan" i bazičan kao i test većine hardvera na PCE, no još uvijek 10x bolji od tiskanih izdanja (čiji su testovi nemjerljivo grozni). Da li je napajanje zaslužilo 92%? Nije, ne zbog toga što ima boljih za slične novce, nego zbog činjenice da onaj tko da skoro 2k kn za gaymersko napajanje (znači nikakvih heavy duty serveri i sl) zaslužuje da ga se objesi za muda na najviše stablo u šumi. Nema razumnog opravdanja za davanje više od 100€ za napajana koliko god bili "power useri" ili "gaymeri bez granica", takav postupak je idiotizam za koje bi vješao u istu šumu, samo na malo niže raslinje od prvaka iz prethodnog paragrafa.
![]() |
#74 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Pa eto super posudi opremu covjeku neka se gushta ako za to ima volje. Evo za vikend (sad stigao) sam se preselio u Prag i mogu ti reci... da smo mi 1-2 stoljeca iza njih (kulturno, intelektualno, eticki, moralno i organizacijski, te na ostale ine nacine). Mogu se samo nadati da ce takav stupanj civilizacije jednog dana doci i kod nas (ipak i dalje zelim zivjeti u HR). EOD
![]() |
![]() |
#75 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Na more. Nisi trebao potegnuti do Praga da vidiš češke ubermensche koji su citiram: (kulturno, intelektualno, eticki, moralno i organizacijski, te na ostale ine nacine) stoljeće-dva ispred nas ![]()
![]() |
![]() |
#76 | |||||||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Eksuli, upiknuo sam bas jucer 450W LC Power. Jako fino napajanjce. Tiho, pristojno, jeftino. Drzi Tyan Trinity KT400, 1GB DDR (3x modula), 3 diska, ATA RAID kontroler, G450, dvije optike i popratne djidje. 5V je rock solid, 12V pod opterecenjem (pogotovo diskovnim) sece od 12.37V do 12.48V. Za 150kn, nemo's bolje. Cak ima i 2 godine garancije. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Naravno da bih. Ti ne? Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Super Moderators