|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
evo, aparatic je stigao sad slijedi citanje manuala i testiranje na sve moguce nacine evo jedne od prvih fotki - default mode, nista nisam namjestao (jos ni ne znam kako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
|
Citiraj:
Dizel: tnx na infu.....a koliko područje obuhvaćaš time (u odnosu na fotkano područje/kadar koje se nalazi na gotovoj fotki)? jer čuh da LCD pokriva cijeli kadar a viewfinder ne.....btw ja imam klinku koja jako voli gledati fotke na ekranu nakon fotkanja...tak da ga moram paliti ![]() btw, S5 IS ima svoje prednosti nad Sony-em H50 i obrnuto...ono što me zabrinjava kod canona je slijedeće: Verdict: The Canon Powershot S5 IS has more features than any similar, super zoom digital camera. It is also one of the more expensive models. On the whole picture quality is very good, but it is a concern that my full zoom test showed a noticeable fall off in sharpness away from the centre of the photo. http://www.cameras.co.uk/reviews/can...shot-s5-is.cfm Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 03.07.2008. u 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
EVF mislim da nema gubitka kadra naspram LCD-a, a i moj klinac voli gledati slike, ali sam ga uvjerio da je na kompu bolje vidjeti iste . Pogledaj moje fotke odasiljaca koji je udaljen i vise od 5km od mog stana na brdu iznad Orahovice, imas slike na threadu "Za sve vas fotografe" ili tako nesto. Mislim da je stabilizacija i ostrina na tolikoj udaljenosti jednostavno odlicna ![]() ![]() Reviewi drobe svasta i nije svakome za vjerovati |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
|
Citiraj:
EDIT: sad vidim da Panasonic FZ8 za 700-800 kn manje daje istu stvar kao i Canon...razlike su minimalne a ponegdje su u korist panasonica.. Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 04.07.2008. u 11:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Hm, imaju svaki svoje pluseve i minuse. Meni se generalno Canon vise svidja zbog vulgaris AA baterija i preklopnog LCD-a. A slika je i na Canonu fantasticna, pogotovo kad slikam unutra. Vani gotovo svaki radi dobre fotke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
da, svaki ima svoje prednosti i mane ali razlika u cijeni nije mala...istina, panasonic ima jače izražen noise već kod ISO 200 ali stavljati veći ISO od 100 na prosumer/ultrazoom kompaktima nema smisla jer su to aparati sa malim chipovima i brdo megapixela....uglavnom IMHO Canon je bolji ali nije tolko bolji da se isplati dati +800kn....osim ako ne misliš još pljunuti soma i nešto kuna za drugi blic itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
JDM
|
Citiraj:
Makar u toj idiot klasi je sve vise manje tu negdje - drek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hebale vas parade u pak-shu ![]() Za takvu lovu bi moglo i ovo biti ok, mada je sve to, kao što Fleks kaže, drek ![]() Nikon Coolpix L11 S Nikonima sam imao samo dobra iskustva, ima sam 4 fotića iz coolpix serije, svi su bili ok.
![]() |
#45 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|