|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Što ne raditi sa SATA priključkom, adapterom...!
Što reći osim da si je moj frend jučer kupio SATA pržilicu od NEC-a i danas ju fino krenuo spajati, te naravno falio mu je adapter iz Molexa u Sata naponski adapter, pa smo po to išli u Links, te sam si i ja zgrabio jednu pržiljku od Asusa sa DL-om, RAM-om i sl. No problem je u tome kada je on sebi to išao spajati očito da je nekako krivo ili na koso stavio kabl, odnosno SATA naponski priključak i upalio PC fino mu se počelo lagano kuriti i počela je šikati vatra iz tog kabla te je lijepo isključio PC iz struje i izvadio kabl van te očistio konektore sa alkoholm na pržiljki, no sva sreća da je kupio više komada tih adaptera te je išao pokušati isponova i sve je bilo normalno i sada mu sve radi... No, evo ovako taj skureni dio adaptera izgleda, ali to nije onaj iz Linksa, nego je to onaj od prije koji je bio sa PC-em! ![]() P.S. A ja kada sam došao doma isto sam si spojio fino svoju novu Asusovu pržiljku i meni normalno radi i niš mi nije zgorilo... :P No evo slika: ![]() ![]() Eto toliko o tome, kaj se može svašta dogoditi... A ja nikada nisam imao nikakvih poteškoća sa Hardverom, nikada nije niš crklo... Osim jednom vent na grafi i to full davno za vrijeme dobre stare Nvidie GeForce MX 400 :P kicksass grafa! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
blago tebi i tvom imaginarnom frendu ![]() A sad reci koja je svrha ovog threada? Ja nemogu shvatit? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onaj parket na 1. slici se mora fugirat. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
A kao prvo to se nije meni dogodilo nego stvarno mom frendu... Kaj da ti kažem, nije mu prvi put da spaja PC i tip je završio FER i zna dosta o tome, ali očito da je ovaj put nekaj krivo otišlo! I koj vam je vrag, za svaki normalan post govorite da SEREM?! WTF? Sve normalno pišem, a za frendove koji su realni, govorite da nisu... WTF? Kaj je vama ljudi????!??!? Možda vi nemate prijatelje jel ste za PC-em 24/7 ili kaj? Gle onak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#9 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja dosad nisam pročita jedan tvoj normalni post.. sve su nebuloze. Da ne govorim kako SATA naponski kabel nije moguće krivo uštekati jer je "idiot proof" (čini se ne dovoljno ![]() ![]()
![]() |
#10 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|