|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Abit NF7-S
Pošto imam Epox 8rda+ rev.1.1 imam mogučnost da ju mijenjam za Abit NF7-S, pa me interesira da li se to isplati. Kupio bih Zalmana 7000A-Cu za kojega znam da ide na ovaj Abit ako je rev.2.0 pa me interesira da li ide i na Epox odnosno da li ga je tko stavio na tu ploču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mijenjaj je,da je rev 2.1 možda i nebi ti se isplatilo,ali ovako...Mijenjaj je!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo pogledaj ovdje za montiranje zalmana na Epoxicu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=7026 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Na Abiticu NF7-S ne ide Zalman, kondenzatori su preblizu! Uzmi si Thermalright SK7+Papst 80mm
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako je besplatno, mijenjaj. Ako nije, ne isplati se. BTW, jel znate koja je razlika između 8RDA+ rev 1.1 i rev 2.1? 2.1 ima heatsink na SB i službeno podržava FSB400 ( rev 1.1 sa novijim BIOSom također podržava). To sam samo vidio, jel ima još nešto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|