|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Throton, ili 1700+ dilema
U Linksu su dobili Thortone ![]() E sada dilema dal zet Thotona ili nastavit tražit 1700+ ( nitko ga nema trenutno, Msan možda krajem tjedna). Drugo pitanjce kak spojim mostove ( s čime )?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 18.11.2003. u 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Mostiće ti je najbolje spojiti lemilicom , ali to treba znat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
evo i ja sam u dilemi taman sam se vratio iz vemila i dočli su Throtoni serija AXDC2000 554 kunice i AXDC2200 603 kunice gledao sam ih izbliza i l2 mostovi su prerezani i presvućeni sa filmom velićina jezgre je ista kao u bartona i isti je i žig na jezgri gledao na povećalo isto me zanima kako spojit mostove je li ih se isplati ić odmah kupit da nebi nestali ili da ih nebi AMD sljedeće blokirao cijena stvarno nije velika :burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam baš nedavno u Linksu uzel Thortona 2000+ i bit će u pogonu čim kupim RAM. Ni ja neznam s čim da spojim mostove, a u Linksu su mi rekli da se to može s grafitom iliti običnom olovkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne znam, pital sam čovjeka jel imaju Thortona i reko da imaju i onda mi objasnio kak da otključam cache. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
ne može olovkom, pa nije to Thunderbird / Duron . Možeš sa olovkom ili lakom za popravljanje vodova na tiskanim pločicama... Iskreno ljudi, ako nemate petlje i znanja nemojte uzimati thortona, igrajte na sigurno, pa pravi barton nije puno skuplji...
![]() |
#9 |
dim je pravi
|
[QUOTE]Originally posted by CatKiller [B]ne može olovkom, pa nije to Thunderbird / Duron . Možeš sa olovkom ili lakom za popravljanje vodova na tiskanim pločicama... Iskreno ljudi, ako nemate petlje i znanja nemojte uzimati thortona, igrajte na sigurno, pa pravi barton nije puno skuplji... Slažem se sa tobom triba imat alat tojest povečalo i lemilo sa malo glavom ja ću to dat frendu koji popravlja TV samo zato šta ima alat jebiga lako ga je spalit ili da rastavim mobitel pa uzmem dvi crtice bakra .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
@Tor, da al ja to neznam a i da znam imam prejaku lemilicu ( to mi je reko instrukotor iz matematike dok sam jos bil u srednjoj, covjek je tad bil apsolvent FER-a), a i sam sam skuzio kad mi lemil zice za slusalice u na walkmanu ( sprz), kaj mislis o onoj mojoj ideji gore... @STRMX Links daje savjete za OC i mod... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Re: Throton, ili 1700+ dilema
Citiraj:
link na temu na xbitlabs Inace je bilo vec i na PCEFu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
|
Ma detaljno sam ja to proucio sam se pitam cime da spojim te mostove...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Uostalom Thorton + olovka = (vrlo blizu cijene) Barton 2500 BTW da li si negdje nasao koji su bolji za oc. Pretopstavljam opet onaj sa najnizom frekvom dakle 2000+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
|
Ovako ja sam se malo raspitao na Xibit forumu (engleski site od Overclcokers.ru- oni koji sve uspiju zmodat) riješenje je rupu između L2 zapuniti s korektorom ili lijepilom i onda spojiti most sa vodljivom farbom ( onaj drek koji se koristi za popravak grijača na stražnjoj automobilskoj šajbi, ili žicom za lemljenje)! ![]() PA bumo vidli ak je MAxi S ov 1700+ TbredB možda mi i ne bu trebala ova informacija još da ga nagovorim da proda komponente zasebno. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
TBred 2100+ ili Thorton 2200+
Citiraj:
Dakle, vrijedi li to samo za TBred-e ili i za Thortone? MBO je Epox 8KHA+... |
|
![]() |