|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Daklem, u četvrtak 23.10.2003 u 17h po srednjoeuropskom vremenu u kafiću GALION koji se nalazi na Vrbanima kod Name održat će se sastanak forumaša. Na tu ideju je došao Horza pošto sam mu dužan kaže on nekakvu cugu (otom potom). U prvom planu trebali smo se naći samo Horza i ja, međutim pošto je čuo nekakve glasnine o mom kungfuu i ostalim sportovima odlučio je da bi bilo dobro da dođu i ostali forumaši. E pa zato sada pozivamo sve zainteresirane pivoljupce da se odazovu u što većem broju (čujem li ja to Paskea kako trlja ruke u nadi da ću i njemu platit cugu koju sam dužan :P možda i bum ko zna [loto je u srijedu]) Zato bi molio svi koji imaju namjeru doći da ovdje kupe karte odnosno da napišu dali će doći ili ne tako da Horza zna kolko treba ponijet nofci! Hvala i doviđenja! p.s: Rak, Micek, Paske - obavezni su doći ili ću napisati u Gloriji sve o njihovim mračnim tajnama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
droljo. joj ja nemrem.. pa ovo... pa ono... normalno da sam tam. kaj si ono rekel marac? voziš nas sve doma? nema beda... novom astrom do zeline je autoputom samo 40-ak minuta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Yup, dolazim na ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ako jesi koga vraga se nalazite u vrbanima...ja bih dosao kad mi nebi trebalo tri busa i 6 tramvaja do tamo... ajde kad se odlucite negdje u metropoli naci javite se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
S Marcem se nešto dogovarati... Dobro... Valjda ću doći. Ako ništa drugo bum tamo vidio Paskea. Obzirom da idem pehaka bum se mogo napiti. Sad jel zbog toga što mi nisu dali disk ili zbog novog diska. Nije dobro imati 3 godine garancije. Sada ću tri godine strepiti buju mi dali novog ili me optužili za namjerno kurenje. JA BI da sam na njihovom mjestu. Mladac je od 8 mjeseca i već sam jednog upokojio. Zadnji put mj pitao za ostatak kompa. Rekoh mu da je ostatak kompa od njih (barem vitalni dijelovi) i pitao da mu donesem da i to gleda. Disk je bio promptno zamijenjen. Dobra fora. Nije htio gledati power i ploču.
![]() |
#7 |
Guest
|
Pa dobro, nisu Vrbani u pripi...ni, do Galiona možeš doći na dva načina. 1) tramvajem broj 17 ili 5 ideš u smjeru Prečkog, siđeš na prvoj stanici poslije starog okretišta petice ( proći ćeš kraj narančasto-žuto-zelene zgrade, znam jer upravo gledam u nju ![]() 2) busom sa Ljubljanice za Prečko ili Špansko, svejedno, izađeš na stanici poslije Getroa, preko puta Name na Vrbanima. Vidiš McDonalds. Živiš zdravo, piješ pifu, nemaš što tražiti u McDonaldsu. Zato kreneš Rudeškom prema jugozapadu ( cesta između McDonaldsa i Name, vidiš prvi kiosk, iza njega je reklama za Galion, ako si do tu došao, dalje znaš sam ![]() I sad reci da Vrbani nisu dobro prometno povezani! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Eh da..... Da netko obeča dva šlepera ljepšeg spola (čitaj žena....) mnogi ne bi žalili truda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: ajde Sky nastoj i ti da dođeš i ponesi kučište i bateriju od SL-a da malo trgujemo! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Onda siđeš na stanici prije starog okretišta petice ![]() ![]() Ne znam hoću li stići, na faksu sam do negdje 8, doma tek oko 9. Pa ako još budete tamo, dolazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ono ispred konpjuktora
|
eeee... ovo trajvanom... siđite NA starom okretištu petice, pređite cestu (ne na zebri nego tamo gdje škvadra prelazi) i hodajte prema sjeveru ![]() uglavnom, kad ste negdje na vrbanima samo me zvrcnite (091/5885-021) i nemate beda.
![]() |
#14 |
Premium
|
Pa ljudi šta je ovo, istina da su predbožični blagdani ali takav slab odaziv je stvarno ispod svake granice. Jebemgaja pa ovo Vam je možda jedina prilika u životu da popijete pivu koju Horza plaća! ![]() ![]() Pih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Ako vas baš zanima gdje je to, odite na HT-ov imenik, Bistro Galion na Vrbanima i isprintajte kartu u odgovarajućem mjerilu. ![]() Horza, pokušao sam da ekipa ne luta previše po ulicama, malo je duže, ali Bože moj, moraju malo ožednit dok dođu u birc. ![]() ![]() ![]() Anywayz, ako Horza plaća... bring your family, too!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ono ispred konpjuktora
|
ok da sasiječem ove iluzije u korijenu da me ne bi i u tom svetom trenutku smetali... NE PLAĆAM NIŠTA ! neću tuđe, ne dam svoje :-) ... druga je stvar ako baš budem raspoložen. ... a ono... marac je iskusan u takvim situacijama pa bu nam nabrzaka zaradil za pivu... kaj veliš marac ? ne, ne... ma ne peče tebe pak od hladnoće ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Guest
|
Sokol Boysi u Galeonu?:confused: Show stoljeća!:clap: Bemti, bum naplaćival ulaznice... ![]() ![]() ![]() ![]() Kaj, Horza, buš plaćal pife od napojnica? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
A kak ti Horza znas jel mene pece pak, pa nije ko ti svak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ak me ne spriječi moj toliko ljubljeni faks dojdem! ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dapače ![]() Neka plače! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
hvale vrijedna inicijativa, ali zakaj u 17? mislim, postoje obiteljski orijentirani (pa i nastrojeni) forumaši... kak onda da se ja s posla otpirljam oko pola 5 - 5, dođem doma, poljubim ženu, bacim dijete triput u zrak, jedem i onda brzo bjež na vrbane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Ako od toga ništa ne uspije - uvijek postoji verzija - ekipa s posla se nalazi na pifici, spominju se neka unaprijeđenja, pa da vidimo do tko stoji ![]() my 2 cents .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
krivo si shvatio situaciju buraz, ja ne moram bježat od žene i djeteta, ja se želim družit sa ženom i djetetom...otud ono 'nastrojeni' |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Fakat ste zabrijali, di u 17h? Znam da mrak brzo pada, ali nije vas valjda strah? Ja radim do 17h i iako bih mogao doći do pola šest, mislim da to neću moć izvest jer moram na posao nosit kameru (koja nije moja nego u vlasništvu Microsoft Hrvatska), pa ne bi bilo dobro sa se napijem u 'sumnjivom' kvartu sa tuđom kamerom od 5,5 tisuća kuna. Al vidjet ću. Kud baš u 17h..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Pristup sa kamerom u vlasništvu MS Hrvatska - zabranjen. Zbog objektivnih okolnosti. Biti ćeš pretražen do gole kože.
![]() |
#28 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
hljebate ćuk... kolko ljudova najavljuje dolazak morali bumo si napravit name tagove... ko će to sve popamtit ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() zafrkavam se... pa nije birc tak velik... uđeš, vidiš zadnji separe (za 6-8 ljudova), za marca znate kak zgleda i koje mobache ima, ja imam 20 zgledam ko da imam 15, alcatel, marlboro lights i velka točena na stolu. konobarica nadam se u blizini ![]() BTW... WC se otvara prema sebi (da ne bi bilo razbijenih glava)
![]() |
![]() |
#30 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Vidimo se tamo, to mi je odma prek ceste ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas