|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Digital satelit!
http://www.skytg.net/europe.htm Daju za 600 kn godišnje karticu skynet2 i pristup netu preko satelita (download naravno). Jel to radi posao ili što? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Postovani cijena godisnjeg paketa je 600 kuna. U istoj cijeni je i poklon DVB kartica SKYSTAR 2 (najprodavanija u svijetu).Kartica omogucuje dekodiranje kodiranih programa. Uz to ide i opcije E-LERT, sto znaci offline izvjesce o primljenom e-mailu.(putem satelita). Postoje 3 streama koje gledate samo ako ste clan Europeonline (MTV live,kladionica i erotski channel 18).I naravno jos puno,puno toga. A najinteresantniji je FILE SHARE o kojem mozda i ne bi smio pricati,ali uglavnom Vam garantiram pun Hard disk Najnovijeg svjetskog software-a (igre,usluzni programi,dilmovi,XBOX,PS2,mp3,...) neograniceno!!! Znaci treba Vam samo jos tanju i univerzalni LNB okrenuti na Astru. Ako ste zainteresirani za narudzbu, samo dostavite adresu i paket Vam se salje doma,a placate pouzecem iz Splita. To su mi odgovorili kad sam pisao da mi pošalju detalje... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ma nula bodova a vidjet ćeš i zašto ako to uzmeš ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma tko njih sljivi (zasad ). Casablanca je zakon. Potupno je besplatan (i legalan). Sinoc sam za 1 sat skino 2GB (ne)potrebnog materijala (uglavnom web stranice i sve ono što se nalazi na njima (npr. tomshardware)).Ima toliko tih sto daju usluge za sat. pa neznam sta uzet .Mozda skyDSL. Neznam ništa sada (a nemam ni novca za sada) iako me privlaci 4 MB/s .
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja imam iskustva s tim downloadom preko interneta na žalost negativnih. To je totalno u qrcu. Prvo moraš naručiti datoteku i ne dobiš je odmah nego se mora prvo njima downloadati na server i kad se njima spokne ti pošalju. Meni su nekad znali slati o 3-4 sata ujutro i morao sam ostaviti komp cijelu noć. A nekad znaju slati i po 2-3 dana u naprijed. Npr. danas naručiš i zatražiš da ti pošalju a oni ti napiš da će doći da 2 dana. Takva sam iskustva imao sa Europeonline-om. I to sam ganjao godinu dana i više ne bi uzeo nikad
|
|
|
#8 | |
|
MadModerator
|
Citiraj:
Ali sa skyDSL-om normalno surfaš. Limit je 60MB po danu, ali možeš jedan dan skinut i 300MB a druga dva dana malo i nikome ništa. Ovaj tip kaže da mu je min. brzina bila 75kb/s a max. malo više od 1MB/s. http://www.skydsl.com.hr/ I ima još dosta dobrih stvari (skyEMAIL, skyRFD, skyFIP.) EDIT: Sa skyDSL-om mislim da rade i p2p i irc, a sa ovim što je tor spomenuo to se nemože koristiti.
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nema do DSL-a i blaženog kabela! |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
MadModerator
|
Citiraj:
Mozes ti skinuti i 600MB ako hoces samo sto ce ti brzina biti daleko manja od onih 4MB/s (iako se ovo nikad ne postigne).
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
MadModerator
|
Citiraj:
Nemožeš sam određivat šta ćeš skinut vec šta dođe dođe. Ali ima jedan program s kojim možeš blokirat ono što nećeš da primaš. Ima još jedan dodatak koji se zove Prifis i preko njega naručuješ fileove do 30MB (ali je ovo jaaako teško naručit jer svi hoće nešto a limit je 5 zahtjeva ), koje će Casablanca skinuti u vidu newsa.A od opreme moraš imati Satelitsku antenu, digitalni ili univerzalni LNB i neku DVB karticu (SkyStar 2 je najjeftinija i odlična je). Lako je namjestiti sve da proradi. Možeš napunit disk sa stranicama. Većinom su to neki siteovi koji su nigdje veze ali ima i dobrih. Ja sam skino nekoliko mp3-ca, jednu epizodu animatrix-a nekoliko šaljivih reklama, nekoliko igara (nekih malih ; ). http://casablanca.dvbmysteria.com/index_en.htm <== ovdje možeš skinut Casablancu i vidjet kako šta namjestiti. http://skystar2.wz.cz/soft/Announcem...dow%201.07.rar <== s ovim se blokiraju stranice što nećeš skidati. http://casablanca.dvbmysteria.com/prifis <== ovdje možeš skinut Prifis i vidjet kako šta treba uraditi. Sad sam se sjetio ovoga. Casablancu sponzorira ESA i još netko al da me ubiješ neznam tko a neda mi se tražiti ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
A ja prvog osmog dobivam kabel tako da se nemam šta žalit I Love DCM ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
MadModerator
|
Citiraj:
A cijena je veća i imaju limiti dok kod vas nema limita.
|
|
|
|
#20 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
frend je bio na moru i tip kod kojeg je bio ima EOL.kaze da preko neke spike skidaju s kazaae |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj: