|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Airen i Aimaxx - 26 ventilatora na testu
Za sve koje zanima, u međuvremenu smo saznali i cijene ovih ventilatora. Ujedno, najavljujemo i mali giveaway u kojem ćemo podijeliti te ventilatore. ![]() Naša je ideja da ih podjelimo u tri skupine (Airen, Airen deluxe i Aimaxx) i izvučemo trojicu forumaša koji točno odgovore na neka jednostavna pitanja. Smatramo da bi daljnje razdjeljivanje predstavljalo veliki logistički problem. Naravno, otvoreni smo i za konstruktivne prijedloge kako ih podijeliti. Nekonstruktivni će naravno biti obrisani! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Moj prijedlog: Napraviti aukciju, skupiti novce, složiti nekakvu net-konfiguraciju (ili više njih) i u blagdanskom ozračju pokloniti nekom klincu/klinki kojemu je zaista potrebna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Slažem se s e-milom. Plus može i svatko od nas dodati koji komad HW, svi imamo nešto doma kaj nam ne treba. Samo bi trebalo naći dobrovoljca koji bi sve to primio i sastavio komp. Pokloniti ga se može nekom domu za dijecu ili slično.
![]() |
#5 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Treba odrediti kome takvo nesto dati (klinac/klinka koji to zaista trebaju - prijedlozi ?) i onaj ko mu/joj je najblizi neka se prihvati tog posla - dragovoljno, naravno Takvo nesto je vec bilo, donirali smo hardwer koji je onda pok.Mitzek slagao i nosio klincima kojima je to trebalo. Nazalost njegovim preranim odlaskom i to je pomalo zamrlo U svakom slucaju hvale vrijedan prijedlog
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
a možda malo osvježiti PCE Donatore ?
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
okej, posto ocigledno nista od te ideje sklapanja racunala od 26 ventilatora kao temelja konfe, moze jedno pitanje;
neki predmet(najcesce prijenosni mali hard) jer rezonira na limu. stavljao sam neke spuzvice, ali ne pomaze. Dakle ne silikonska obloga iz clanka, nego ti stiftovi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...839&kateg=0901 ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. damn, sad vidim da sam krivo odgovorio na jedno pitanje, pih! popusio sam nagradu :P |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|