|
![]() |
#1 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
smanjenje takta proca na laptopu
imam laptop s p4 3.0 prescott procesorom sad bih ja htio spustit radni takt procesora kada radi na bateriji i/ili kad mi netreba tolika procesorska snaga procesor kada je na bateriji onda radi na 2.4ghz tako je podesen, a ja ne vidim nigddje gdje bih to mogao mjenjati pa me interesira dali postoji mozda koji program ili nesto cime bih mogao to postici npr. da smanjim takt procesora na 1.6ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
odgovor lezi u BIOS-u... imas medju opcijama ono sto Intel zove Speedstepom... mozes definirati takt procesora kad radi na bateriji, na struji... ma razna cudesa...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
eh, kad ja nemam p4m nego obican p4 nutra, a u biosu nemam nikakvih opcija za mjenjanje takta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Meni sve to radi bez problema. Imam jedno 10 opcija koje mogu birati pritiskom na jednu tipku. Kako da dođem u bios od laptopa. Kad se pokreće stišćem del, ali ništa. Samo preleti i pokažu se Windowsi. Ima li koja fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Tipka je - Esc+F1 - F2 - F10 - F12 Izaberi. Moguće je i kombinacija. Kada bi napisao model, bilo bi lakše.
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Radi s F2. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati