|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Adobe Photoshop 7
Zanima me kao isprintati sliku koja je na Photoshopu 7 velicine 1280x960.Koliko znam kada se radi slika u Photoshopu on daje automacki rezoluciju desktopa(u mom slucaju 1280x960) Dosada sam pokusava sve i nista nisam postigao.Problem je taj sto on sliku isprinta ali je slika koju dobijem je nejasna i slova se nevide. Koji dodatni program bi trebao koristiti?Ako ima bilo tko tko zna u cemu je problem neka mi da neki link di to pise ili neka napise koji program mi je potreban. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
kakvu sliku želiš printat ? koliko veliku ? u svakom slučaju prouči pojam rezolucija .. i da u ps možeš namjestit sliku kakve god veličine želiš .. try ->new->document size ->pogledaj malo po padajućim izbornicima ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
otvori sliku (bilo koju) i klikni Ctrl+Alt+I (ili od na izbornik Image=>Image size) tu biras sve bitne postavke te slike. Ako je kvaliteta slike "vulgaris" (znaci ko na monitoru sa 100% zoom-om u 1:1 omjeru pixela) stavis DPI na 72 a velicinu biras ili u pixelima ili u mm (bolje u pixelima), to ti je ono najosnovnije. Ako sliku povecavas ili smanjujes imas jos i dodatnu "Resample Image" opciju koju namjestis ovisno o ptrebi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|