|
|
Rezultati ankete: Najbolja epizoda (ili tema) | |||
The Gift |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 25.00% |
Nemesis |
0 | 0% |
Scientific Method |
1 | 25.00% |
Year of Hell (1,2,...) |
2 | 50.00% |
Glasači: 4. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Voyager - best epizode >
Zanima me koje su epizode vecini najbolje, posebno one sa misticnim elementima. Evo za ispomoc u pronalazenju bas "te" epizode : http://epguides.com/StarTrekVoyager/ ...ili, za super detaljan opis svake epizode : http://www.geocities.com/Area51/Labyrinth/7683/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
definitivni #1: Scorpion part I & II od ostalih: -ona kad se zabiju u ledeni planet pa harry i chakotay iz buducnosti dodju da ih spase od onog quantum slipstream drivea -kad se vrate u San Franciso u onaj Cronowerx ili kak vec, cap. Baxter iz buducnosti, doktor tu dobije holoemiter uostalom ima jako dobrih, a ove 3 definitivno odskacu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Zato nisam ni spominjao Borg-ove jer se to podrazumjeva, hoces neces ti electro zombiji su redovito najveca atrakcija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Thinker, Tenor, Doctor, Spy... zabava i smijeh Nema bolje... ![]() Year of Hell - odlična epizoda... , moj drugi izbor The Caretaker - najbolja pilot epizoda! Btw poslije DS9 hrt pušta kompletan Voyager ![]()
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Koliko je samo autograma podjelio u toj epizodi ![]() Znam za tu reprizu jer imaju jos jedan paket "ne ispucanih" prava. Razmisljali su jos proslu sezonu poceti od nule ali kako se kod njih trguje materijal za materijal i po mogucnosti sve u zadnji cas da se usicari, onda su ipak odlucili Enterpride jos nekako preskociti (da ga kupe sto kasnije- po meni nadam se nikad) pa ce ljepo Voyager opet ispocetka ![]() Ha nije to cinizam kod mene, moramo shvatiti tu kucu, nije da oni primaju pretplatu kao druge TV, trude se koliko mogu za svoje "mogucnost" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Mali Mirko
|
Iako mnogi pljuju po Voyageru bilo je odlicnih epizoda tesko je odabrati najbolju. Eye of the niddle..... KADA STUPE U VEZU SA ROMULANCEM IZ PROSLOSTI KROZ (slucajno saom opicio caps lock ![]() Relativity.... rijesenje sa kapetanom Braxtonom The year of hell i epizoda koja joj prethodi Timeless jedna od najboljih Hope and fear .... biti ce i tu materijala za trekkere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Hm, nisam siguran da sam gledao tu epizodu "ROMULANCEM IZ PROSLOSTI" koja je to sezona? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Dakle na pocetku prve sezone (ako se ne varam) ima epizoda "Eye of the niddle" kada naidju na mikrocrvotocinu koja vodi u alfa kvadrant ali u proslost a htjeli su se teleportirati putem releja. Tu su uspostavili comm vezu sa romulanskim znanstvenikim iz proslosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
|
Prva dva linka su mrak za Voyager epizode ali ovaj je monstruozan, sve, bas sve O Voyageru : http://www.star-trek-voyager.fsnet.co.uk/index.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|