Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2004., 23:04   #1
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Autorun

Trebao bi napraviti neki autorun koji bi kada se CD ubaci u komp pokrene jednu PDF datoteku, a ako nema Acrobat Reader-a da izbaci grešku i ponudi instalaciju. Ako netko zna kako to napraviti bio bih mu jako zahvalan, ili plačam onom tko napravi. Nemam dovoljno znanja u tom dijelu a ni vremena. Treba mi najkasnije do četvrtka. Ako je netko zainteresiran neka javi ovdje, na PM ili mail
Staro 26.04.2004., 00:11   #2
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Imaš puno programa s kojima to moreš napraviti , i dosta su jednostavni. Imam doma par cd-a s autorunom , ( gore su filmovi ) i čisto su dobri. Neznam točno kak se zovre program jer ga več dost dugo nemam ( kad je bil trial ) , ali znam jednu osobu koja bi ti mogla pomoči , a zove se Google .

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.04.2004., 14:03   #3
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Našao sam i isprobao puno autorun programa ali sa ni jednim nisam uspio pročitati("otkriti") dali na kompu postoji Acrobat Reader. Postoji jedan vrlo dobar program i zove se AutoPlay Media Studio verzija 5 ali je trial i kod pokretanja autorun-a javi poruku kako je to rađeno sa tim i tim programom i da istiće za 4 dana. I još na vrhu prozora pokaže reklamu. Za njega ne postoji c...k a ne da mi se davati preko 140 dolara za jedan hebeni progam kojeg ću koristiti jednom i nikad više

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno