|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Konfa - dal valja??
Po koji zna koji put razbijen layout foruma, jer gospoda preferiraju komociju kopiranja i lijeni su pisati.
Zadnje izmijenjeno od: McG. 10.02.2008. u 16:09. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
iskreno ovo kuciste mi je zapalo za oko: Thermaltake VA9003BWS big tower Kandalf, bez PS, alu-maska, crno, USB,FW, prozor,25cm fan side panel - 1600kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
sve je OK! ako želiš uštedjeti: MB GIGABYTE MA69G-S3H - 480kn (nema CrossFire, odlićna za OC) VGA CLUB 3D HD3870 512Mb - 1396kn |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Nemoj uzimati Fortron Blue Storm ako nemoraš za tu lovu ima boljih napajanja(jedino ako se nepališ na boju). Uzmi Corsair 450W VX ![]() U ADM-u dođe 515KN daleko bolje napajanje. Ili jeftinije ColerMaster 430W ili Fortron 400W PNF serija koja če isto zadovoljiti tvoje potrebe. Napajanje 430W, COLERMASTER eXtreme power, RS-430-PCAP=376KN Links znači isplati ti se naručiti i platiti 42KN poštarinu i još ti ostane za cugu i čevape ![]() 1:Corsair 450W VX 2.ColerMaster 430W Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 10.02.2008. u 10:23. |
![]() |
![]() |
#5 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Izgleda da te tvoje "kockice" nisu baš na mjestu. 1. Čemu 650kn za 2GB rama kad si istu količinu mogao dobiti za 240-260kn? 2. Napajanje ima jeftinije i bolje - neka je predložio i tdominov 3. Matična može i jeftinija, ona koju je Bravo predložio (OT: Zagorec a koristi ć sve poprek i tam di mu nije mesto) 4.Istu grafičku imaš za 1433kn - zašto dati 240 više? 5. Kućišta je po cijeni lijepo složio Elvis again pa nađi njegov post. |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm, već imaš dvije/tri otvorene teme na ovom podforumu, čemu još jedna? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma da znam, al nikako se nisam mogao odlucit di sta i kako. i evo napokon sam se odlucio, pa reko da vidim jel sve ok. znaci sve je ok, jedino napajanje moze jeftinije, i grafa. grafu onda definitivno club 3D HD3870. ![]() thanx ekipa. eto jos samo da se odlucim za kuciste. inace cu popizdit. ![]() ![]() edit: to je ova grafa jel?? VGA PCI-E CLUB 3D ATI Radeon HD3870, 512 MB, tv-out, Dual DVI - 1400kn.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
omg...pa di tolke pare imas a club3d...bolje uzmi safir...dobis super bundle s njom...a kučište nemoj termaltejk , več se pričalo o tome...imaš stvarno lijepih coolermaster kučišta za kupit...a za napajanje, mislim da je 430w CM extreme odličan izbor zato što se ništ komp nečuje s njim ( ima frend to napajanje i neki čiftekov tower od 539 kuna i apsolutno nečujno osim diska ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
oces rec kud tolke pare da dam za club 3d?? i da bolje uzmem saphire??
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
i da uzmi sapphire... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
ja to napajanje isto mogu nabaviti za 400kn sad ne znam jel se isplati jer svi govorite da ne uzima to napajanje , jel to govorite zbog cijene il ne valja |
![]() |
![]() |
#13 |
Valar morghulis
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako pitaš u vezi BlueStorm napajanja, odgovor je sljedeći-napajanje je precijenjeno jer ne daje za tu lovu dovoljno..i 400 kn je previše za njega, bolje uzmi za tu lovu CoolerMastera 430 W ili Fortrona 400 pnf
"The objective of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his." Zadnje izmijenjeno od: dzeneral. 10.02.2008. u 13:50. Razlog: Nadopuna |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
-------
Datum registracije: Aug 2005