|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pitanje,molim odgovor
Razmišljam o otvaranju stranice na kojoj bi ja objavljivao testove hardvera.Dakle,ja trebam biti partner s proizvođačima.Imam pitanja: Kako mogu postati partner s proizvođačima da mi oni šalju svoje proizvode na testiranje?Ako mi to pošalju,da li ja to moram vratiti ,ili to stoji kod mene (vidio sam na ovom forumu da prodaju hardver koji dolazi na testiranje)?
#2 |
.
Datum registracije: Jun 2007
|
da, sam ih lijepo pitaš i oni ti ostave komponente zauvijek bez vraćanja, pitaj ziher će ti i za frendove dat komponente pa da i oni testiraju, to ja tak delam... ja kažem dajte mi 8800ultricu i opa evo mi je na poštu još im kažem dajte malo za selo i evo svi imaju ultricu novu ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih recenzirao holivudske glumice, ako može. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja bio dao ban svim duhovitima na ovoj temi...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
#13 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Eo baš je nekidan Mile(Milentije)(i Silovano naravno) zatražio na recenziju nekoliko dildoa. Preporuke i reputaciju nije imao ali su mu poslali par i sam je platio poštarinu. Rezultate testa ga pitajte na PM. http://z.about.com/d/sexuality/1/5/x...s_silicone.jpg ovaj mu je najbolji: http://images.amazon.com/images/P/B0...CLZZZZZZZ_.jpg
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|