|
![]() |
#1 |
Super User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Ovako... od neki dan sam stavio karticu u komp 1. na kraju kartice ima neki konektor vjerojatno neko napajanje, nemam blage sta da stavim tamo, pa sam ostavio prazno, jer neznam sta da ustekam. 2. instaliro drajvere s cd-a i nakon nekog vremena rada, idle mode. desktop, nekad se dogodi da dode 100% procesora i tako par sekundi, tada je sve sporo i micanje misa... 3. nakon 15 min rada, u programu alno kitchen manager, nista posebno... prgoram se zablokira, proceseo naraste na 100% i komp se totalno ubije, dok manualno ne zakoljem taj program, onda proc padne na normalno, no svedno moram reset da bde sve bolje. u cem je problem? graficka? drajveri? napajanje. sto da radim. kad sam vadio svoju stari grafu FX5200, samo sam je izvadio, i stavi ovu, te pokrenio win, on mi je trazio cd s drajverima ja ga stavio i to je to... nisam nista posebno radio po pitanju bilo cega... molim savjete. nisam jos probao nikakve igrice, nisam stiagao, ali bojim se i probati nakon ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A u klinac! Sad problemi i sa nVidiom na AGP-u. A baš sam mislio preć sa ATI na nVidiju jer mi treba nova grafulja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super User
Datum registracije: Jan 2008
|
1. rjeseno. a vjerojatno i 2a ko je 2 posljedica 1., a to je da nisam dobio kabel za spajanje tog dodatnog napajanja, ali sad sam ga kupio 10kn, i sad cu spojiti i trebalo bi biti ok, ako ne bude javim se... ako imate prijedloge za 2. molim da pomognete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Nema nVidia nikakvih problema s AGP-om. To bi trebalo rijesiti problem, osim ako ti napajanje nije preslabo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ah, olakšanje... Mislim da ću i ja sebi za par dana uzet jednu sličnu... |
![]() |
![]() |
|