Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.12.2007., 15:09   #1
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
o mojoj infinity ULTRAII-m2/zujanje/nova maticna...

Svoju staru DFIcu koja je zujala sam dao burazima prije nekih mjesec dana posto se kod njih to ne cuje jer imaju normalno glasan komp.

Jucer je buraz slucajno udario komp, on je pao a maticna rikla...

naime sve se upali al nema slike na ekranu (pretpostavljam da se to nikako nemoze rijesiti?)

Posto je ona sad crkla isao sam konacno otvoriti onu "kutiju" za usb prikljucke i lan konektor posto sam bio siguran da otamo dolazi zujanje (ostale zavojnice na maticnoj sam oblozio onom plastikom no zujanje je bilo jednako...)

Nakon otvaranja prve kutije (2xUSB prikljucak i 1x LAN prikljucak) sam pronasao krivce, a evo i slike:

Pretpostavljam da su to nekakve zavojnice potrebne za lan, jer u drugoj kutiji koja se sastoji samo od 2 USB prikljucka ih nema...

EDIT:

posto sad trebaju novu maticnu zanima me sto da uzmem?

Onu hvaljenu Gigabyte-icu 690g (450/470kn ve-mil) ili mogu i ECS 690g (320kn ve-mil)?
Nista od posebnih konektora nije bitno... glavno da ima LAN, utor za procesor , SATA, PCI-E i da je stabilna hehe
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 15:52   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Gigabyte
Oglas

Oglas
Staro 17.12.2007., 22:19   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
prvo - brat ti je stetocina, ne daj mu vise nista
drugo - kako si bas na maticnu svalio da je krepala? ono, bas i nije neki sumljivac broj jedan ako je samo pad u pitanju. jesi probao mjenjati komponente tipa graficke prije svega i memorije. prva cisto jer cesto krepavaju kada im dodje a memoriju jer se znaju od udarca pomjeriti u utoru i onda ih opali napon gdje ne bi smjeo
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 23:22   #4
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
moja konfa je takoder am2 tako da sam sve njegove komponente (memorija, CPU, napajanje, graficka) spojio na svoj komp i radilo je...

a kada sam svoje komponente stavio na njegovu maticnu nije radilo...

sto se tice pada kompa... to se slucajno dogodilo jer je soba premjestana i komp je nezgodno stavljen, a posto se meni nije dalo sudjelovat u razmjestanju to sranje se dogodilo...

mislim da cu uzet onu gigabyteicu sa 690V chipsetom sto kosta 390kn u linksu jer mi se neda ici do ve-mila po 690g, a ionako jos neke stvari trebam kupit u linksu...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 07:55   #5
vlovrec
Premium
Moj komp

vlovrec's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Thumbs down

Citiraj:
Autor ZMAJ Pregled postova
moja konfa je takoder am2 tako da sam sve njegove komponente (memorija, CPU, napajanje, graficka) spojio na svoj komp i radilo je...

a kada sam svoje komponente stavio na njegovu maticnu nije radilo...

sto se tice pada kompa... to se slucajno dogodilo jer je soba premjestana i komp je nezgodno stavljen, a posto se meni nije dalo sudjelovat u razmjestanju to sranje se dogodilo...

mislim da cu uzet onu gigabyteicu sa 690V chipsetom sto kosta 390kn u linksu jer mi se neda ici do ve-mila po 690g, a ionako jos neke stvari trebam kupit u linksu...

Ma bjezi od Gigabytea.
Meni je neki dan s***ala sve podatke na disku. Greska na sata kontroleru. Citam po forumuma da nisam jedini kojemu se to desilo...
vlovrec je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke