|
|||||||||||
|
|
#2 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Mini anketa
Citiraj:
a bile su tu i neke zvucne, jedna stara graficka....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#3 | |
|
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2002
|
Motorolin modem koji nije radio.... Strgo sam s njega one kondenzatore i ostale stvarčice koje su stršale u zrak |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Premium
|
Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
..
|
ja sam raspilio novu GF 4 Ti 4600 jer mi se nije svidla boja na njoj...pocupo kondice i ram van..odlemio izlaze i nalemio malu lutkicu Teletubiesa (aluminijskog) na GPU...ludo izgleda... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tri joysticka i nekakve odurne zvučnike. Motorolu sam poštedio jer radi super od kad sam kupio i externi modem (kurvetina). Ali zato S3 Virge 4mb pci nema nikakve šanse da ostane na životu-kod svih dela ali kod mene ne???Jedino se još nisam odlučio na koji način ću je lišiti života... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Mini anketa
Citiraj:
Target zvucnike reklamirane pod 2x 50W su poceli neznatno krciti, ali vrlo iritantno, a ja sam stalno mislio da mi to krci stolica, tipkovnica, monitor, televizor ili nesto drugo.. Uglavnom, to je trajalo barem 3-4 tjedna.. Kada sam skuzio u cemu je problem, napravio sam lagan potez i odstekao ih iz kompjutera i struje i svom snagom ih ruknuo jedno 5-6 puta u zid.. plastika se raspala na nekoliko dijelova, a unutrasnji dijelovi su bili rastrkani po sobi.. Eh da, bio sam jako nervozan i izritiran u tom trenutku.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
|
|
#12 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Samo jedan miš...laganim pokretom zafitiljen u zid. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
matroxfanatic
|
Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
Vidim, dobio si inpiraciju. Probaj to poslije prodati pod 4 modula SODIMMa. Nego, uvijek sam bio nemilosrdan prema tipkovnicama, pogotovo kada me nesto izhivcira (nisu nikada letile, niti sam ikada skako po njima), ali niti jedna me nije iznevjerila. Izdrzhljiva djubrad, nema sto.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Re: Mini anketa
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
I feel devilish today ...
|
Hmmm.... kod frenda u Dubravi sam se ko budala jebao cijeli dan da mu sredim vezu na net (Motorola SM 56). Na kraju sam odustao, nagovorio ga da kupi novi modem i da pokloni meni stari. 2 sata kasnije ja, taj modem, i susjedov malj smo pokusavali dijagnosticirati problem. Slicna situacija je bila sa 8x Mitsumijevim cdromom. Ta zivotinja je grebala CD-ove. Par frendova me skoro objesilo kad sam im vratio izgrebane cdove. Ponovo, ja, cdrom i ovaj puta moj cekic smo pokusali dijagnosticirati problem.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
I feel devilish today ...
|
Citiraj:
Crkla su meni ukupno 3 cd-roma: 1) 8x mitsumi (dijagnostika sa cekicem) 2) 24x mitsumi (gadjao sam kontejner za smece sa cca 10 metara - i pogodio naravno ... iz 3. pokusaja) 3) 24x hitachi koji je ogranicio svoje radno vrijeme na blagdane sa neparnim datumima (u slucaju da se pitate: jako rijetko) - njega sam uvalio luzeru koji je kupio mog starog p233 Vidis? U prosjeku nisam nasilan ![]()
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
|
od 32MB sdrama napravio 8 privjesaka za kljuceve pa podijelio, na polici stoje cipovi od starih 4MB edo rama koje ceka ista sudbina...
|
|
|
|
#21 |
|
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Jednom sam na napajanju kojem je otišao ležaj ventilatora promjenio s 220V na 110V prekidač, naravno bilo je pod garancijom pa sam dobio novo. pionirov komunjarski dvd sam nakon što me naživcirao slabim čitanjem bacio u zid i lijepo se razletio. Vudu 3 nakon što su mi se na ekrani konstantno pojavljivale crte, uzeo u ruke i na pola, čip sam otvorio s kombinirkama memorija tako slatko napravi(puk) dok je savijaš-ma najljepši zvuk na svijetu, e da a crkla je nakon što sam je namjerno frljio na agp4X. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
matroxfanatic
|
Ma sve se pitam, otkud vama ljudi pare da toliko rabijate nove/ispravne/poluispravne stvari?
|
|
|
|
#23 | |
|
Premium
|
Citiraj:
kod mene ginu samo misevi i tastature najcesce, jeftini su a ionako ih moras s vremena na vrijeme promijeniti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
matroxfanatic
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
pa ovo je da ne povjerujes ... ajd smece staro od rama il neceg za privjesak .. al lomljenje tastatura,miseva,grafickih ... fakat ste nasilinici .. ili ti balkanci ! ![]() btw .. matijas ,sacuvaj mi onaj ram sa police .. trebo bi privjesak ! |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Premium
|
Citiraj:
).......od one jedne polovice sam napravio sebi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
PC Ekspert
|
E da se i ja pohvalim: Jedno popodne sam dobio jedan lijepi stari disk od 545MB i normalno nije tija radit. Bija je ukljucen i nie bija u kucistu nego vani. Uvatija sam ga u ruke (dok je bija upaljen) i malo ga promrdao, nista E onda sam presao pincetom preko njega i odjedanput je sijevnilo i komp se ugasija Sreca bilo je otislo samo napajanje Yojsticka masu je otislo... ![]()
|
|
|
#29 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|