|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem sa pržom I/O device error
Danas kupio novu pržu i valjda je druga pošto ona nije SATA odlučila zahebavat. Pokušam bilo što prebacivat i kaže uvijek isto. "The request could not be performed because of an I/O device error". Reko ok idemo se igrat, jer je prije stavljanja nove prže radila, probao sam: Zamjena IDE kabla Zamjena Master/Slave Promjena Pio mod i onda radi ali sve šteka i onda opet vračanje na DMA i opet isti problem Uninstall IDE kanala Vračanje druge prže (Pioneer 111) koja uredno i bez problema radi Radi se o prži LG H42L da ne bi bilo zabune. Što dalje napravit? 2 sata se zezam s tim, tak da više nemam baš ni volje ni ideje... Pa nije valjda krepala sama od sebe ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Idi je vrati odmah, btw, dosta tebi hardvera u zadnje vrijeme rikava. Valjda neiskustvo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nis, uvali je Hamm-u, on nece skuzit ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skinuo nove drivere i opet niš ![]() Nemam više volje, umjesto da pržim što trebam i uživam u petak navečer ja se 3 i pol sata zaiebavam s tim. ![]() A najviše mi je muka što kod stare na kompu radi (Drugi komp iz siga) bez ikakvih problema. Imam još 1 Win i probao sam na njima (na svom kompu) i isto neće. Prža je ispravna ali kod mene neće da radi, sutra idem po novu a ova ide na tržnicu. Dosta mi je IDE kablova. ![]() P.S. Hvala Domyju na pomoći ![]() P.S. 2: Nino inače Pioneer i LG se razliku ak niš drugo na LG piše sa prednje strane da je LG tak da niš od toga. ![]()
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle ih..smradovi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|