|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Moja nova konfa (uskoro mod!)
Heh, eto ga nakon 6mj laptopa vratih se na pravi komp... prvo na socket 478 misleci da cu biti zadovoljan time i sve je radilo ok ali nakon 3 tj evo šta sad imam... Ploča: EVGA 680i SLI Ram: Crucial Ballistix Tracer 800 mhz CL4 (ali u crnom slotu na ploci sam po sebi ram radi na 1000 mhz lat 4-5-5-12) za sad imam 1x1gb ali kroz koji dan ce jos 1gb CPU: Pentium D820 2.8 dual core (c2d coming soon!) VGA: Radeon X1300 sa 512 mb (7950GT ili 8800GTS coming soon!) Zvučna: CL X-Fi Fatal1ty PSU: Blue Storm 500W (stavit cu tagana cim kupim ovo ostalo kaj mi fali) Rom: DVD-RW Nec AD 7170S SATA Kuciste: CM stacker srebrni eto... za sad nisam poceo nikakav mod posto mi fale komponente neke pa kad to dode krece uređenje svega... evo par slika kako to sad izgleda... ![]() ![]() ![]() ![]() eto, ako netko ima prijedlog za boju kucista iznutra nek kaze, izvana nek ostane srebrno kak je jer mi je i tipkovnica metalna tj aluminijska i takve je boje kao i kuciste a i monitor je srebrn... pa se to slaže... a iznutra... neznam šta bih... ploča, zvucna i ram su crni... |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Koja je svrha ovog posta? Naveo si konfiguraciju i to zaslužuje posebnu temu??? Oh pardon, pitaš u koju boju iznutra ofarbat case. Neš ti moddinga...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma ovo postalo kurcenje bez veze. NHF ali daj ti mod pa otvaraj topic o tome, ne ovo...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|