|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
mATX case + board
Pozdrav svima, q: kakvo je Vase misljenje o mATX plocama, meni se uzasno svida mATX kuciste, malo, portabilno, samo je stvar sto gdje god sam ih gledao (u rh), prodaju se ona mala, bijela, ruzna, a vidio sam kojekakvih slika, i ima ih stvarno super, mislio sam uzet neku plocu sa Lanom, Modemom, Audiom,(na ploci) te AGP portom(za GFTi4200 128) , PCI port (za tuner), i obican kon. za hard... sa socket a (Athlon XP1800+) Gdje ima za kupiti malo kvalitetnije ploce*?** druga stvar je kuciste, ona obicna bijela su njesra, di ima u nasem predivnom ZG il online za pogledat onak neka tipa Thermaltake, malo sređenija, nabrijanija? i ono najbitnije, kolko je to sporije od normalnih ploča?? thnx Marko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Gle,po meni razlike u performansama nema ako micro ATX ploca ima isti chipset kao i full ATX,jedina razlika je u broju PCI utora i dimenzijama ploce. Dobre micro ploce prave MSI i Gigabyte. Za MSI mogu jamciti posto sam prijatelju poslozio strojcic s takvom plocom( na njegovo inzistiranje),ne znam tocno koji model ali chipset je KT266. Ploca je metak,radi bez problema. Ako zbilja hoces malo te ploce su pun pogodak,dok je odabir kucista vec druga prica. Tesko ces kod nas naci kvalitetno micro kuciste. Probaj prosurfati webom. BTW razmisli i o barebone strojevima,iako su paprene cijene imaju cool izgled.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|