|
![]() |
#1 |
Guest
|
Garancija
Dakle, zanima me jedna stvar, hard mi je krepao i odnio sam ga u ve-mulj na reklamaciju, zvao sam i rekli su da su naručili novi hard jer je ovaj neispravan! Mene sad zanima dal bi ja mogao umjesto novog harda uzet neki drugi artikl iz njihove ponude uz nadoplatu, konkretno mislim na kučište cca. 550kn? Dal je netko imao iskustva s ve-milom u sličnim situacijama=? Hvala Zadnje izmijenjeno od: E4300. 06.09.2007. u 15:27. |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nazovi ih pa pitaj - to je najjednostavnije btw: odnjeo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Vjerojatno će proći, nosio sam na garanciju ploču u Ve-Mil, kad su nazvali i rekli da je ploča neispravna, te da ću dobiti drugu, istu, pitao sam jel može nadoplata za drugu. Lik je rekao da mora kontaktirati ZG pa da će mi javiti. Sutradan zove, i veli da može nadoplata za bilo koju ploču iz ponude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ja sam zvao i rekli sa da mogu samo uzeti hard za hard! A ***iga, netreba mi taj hard, ići će na tržnicu! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
E, sjetil sam se nečeg, dal kad dobijem novi proizvod na reklamaciji vrijedi ono pravilo, kao na novo kupljene proizvode, da ak nisam zadovoljan s njim da u roku od 7 dana mogu zamjeniti ili tražiti povrat novaca? |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nemos traziti povrat novca ... jedino sto mos traziti je novu garanciju jer je to novi proizvod.
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
nečeš dobiti novu garanciju već će ti ostati onolko kolko je bilo ostalo za pokvareni hard jedino če ti produžili za tih par dana što je stajalo u servisu, malp glupo al to tako ide a po toj logici može ti garancija isteči za 7 dana bez obzira što si dobio novi proizvod, bar je tako u linksu a svugdje je slično. i nemožeš baš samo tako mjenjati hardwer dok ti se nešto ne svidi i odlučiš zadržati, ipak mora neki razlog postajati a ne zato što je boja crvena a ti bi htio zelenu,prvi put ti možda i daju ali drugi već sumnjam pa češ morati objasniti što to nevalja ili donjeti komp da se oni uvjere. ![]() i ja bi da je po tvome ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|