|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Jel zna ko za kakav program koji bi se pokretal zajedno s windozima i biljezil temperature sa senzora? I da onda sve te podatke lijepo prikazuje s grafom, recimo za neko proslo vrijeme (tjedan-dva) Imam namjeru malo clockati proc (kolko mi box hladnjak bude dozvoljaval) pa me zanima kak se ponasa temperatura proca i maticne tokom duljeg razdoblja. Tak da mogu recimo usporediti s razdobljem prije nego je bilo clockuto. Inace proc je AMD brisbane 4000+ (65nm) i htio bih ga dignuti tolko da mi ram radi na 800 MHz, a sam proc bi se onda digao s 2100 na 2300 Hz. Hvala,Yelo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Za tih 200mhz cpu ti nece ni dignuti temp!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam koliko ćeš imati koristi od toga jer ti jedan tjedan može biti vruće, a drugi hladno pa će te samo zbuniti. Najbolje iako ne i najtočnije je testirati isti dan. Ne treba tu par dana testiranja. Proc se u idleu nakon sat vremena rada zaustavi na nekoj temp i više ne ide. Kad ga opteretiš, opet pričekaj cca sat vremena pa zapiši temperaturu i to je to. Za hlađenje mu treba oko sat do dva. Ako baš želiš neko slikovito praćenje temperatura, isprobaj Motherboard Monitor, ali pripremi živce jer traži dosta vremena za konfiguraciju, a može ti se dogoditi da uopće ne radi s tvojom pločom odnosno senzorima. Osim MBM-a, imaš i Riva Tuner. Točno, možda bude max 1-2°C, ako i toliko. Podizanje napona puno više diže temperaturu od podizanja takta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|