|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Boot screen - promjena naziva OS-a
RIJEŠENO: ----------------------------------------------------- ovako, na kompu iz siga je dual boot: XP SP2 i Vista Ultimate. e sada, jel moguce kako napisati tamo Windows XP na mjesto onoga 'Earlier version of...' ? pa da pise u odabiru tipa ovako nešto: -Windows XP -Vista Ultimate ako je neka sitnica, tipa u text editoru promijeniti neki file, onda me nis ne kosta, pa rekoh idem pitati, mozda netko zna ![]() searchao po googlu ali nis pametno nisam nasao. unaprijed zahvaljujem ak se javi netko ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 13.08.2007. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozda ti ovo pomogne ![]() http://support.microsoft.com/default...b;en-us;289022 bitan je boot entry ID a ne description tak da pretpostavljam da mozes napisati da imas za odabir PERU i DJURU...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nebi išlo jer Vista nema boot.ini pa niti nemožeš u njemu to izeditirati... http://www.vistabootpro.org/
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Easy boot, meni radi super, možeš napisati što god želiš |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
How do I edit the boot options? BCDEdit (Bcdedit.exe) is a command-line tool that edits boot options in Windows Vista. It replaces Bootcfg (a boot options editing tool that is included in Windows XP and Windows Server 2003) and NvrBoot (a boot options editing tool for EFI-based computers). Use BCDEdit to edit the boot configuration in Windows Vista. You can continue to use Bootcfg and NvrBoot and to edit the Boot.ini file in versions of Windows earlier than Windows Vista, even if they are installed on a computer that also has Windows Vista installed. --------------------------------------------------------------------- Znači odeš u cmd i pikaj po naredbi...nemam vistu na poslu pa je teško točno reći što i kako... edit: Mislim da bi trebala postojati opcija "Discription" ili nešto slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Može, zašto nebi moglo. Vidi: VistaFAQs.com - How do I dual boot Vista? Kako to namjerno od Ms biva, eto se treba zezati kroz CMD. Obrati pažnju na razmake i ispravno kopiraj GUID - legacy ključ koji je vezan na odgovarajuću verziju windowsa. Ako ti je to prekomplicirano, upotrebi VistaBootPRO - Go PRO with Microsoft Windows Vista Boot Manager i njegov download. EDIT: Eto me preduhitrili dok sam pisao, na poslu sam a treba i raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|