|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
(rijeseno) Second HDD
Pozdrav svima.Novi sam na ovom forumu.Imam jedno pitanje vezano za drugi hdd.Nisam imao vremena listati pa ako je nešto o ovom pisano može i link.U postojeću konfig sam htio staviti još jedan disc od 120 GB.Kad sam sve spojio ne prepoznajemi taj drugi disc.Kad kliknem na MY com daje mi samo disc (C) a drugi ne prikazuje.Možda bih drugi trebao formatirati jer nije do sada bio u PC,bio je u Dreamboxu.Neznam kako,molio bih "brzi" odgovor! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Dobrodošao na forum. Ima tema, mogao si samo koristiti search ili prosurfati po ovom podforumu, ali nema veze, prvi mačići se u vodu bacaju... Najvjerojatnije s prepoznavanjem nema problema, ali moraš na novom disku napraviti particiju(e) i formatirati ju (ih). Desni klik na My Computer -> Manage -> Disk Management - ovdje pogledaš jel prepoznao novi disk i na njemu napraviš particiju(e) i formatiraš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ok,hvala.Ovo sam našao ali neznam napreviti novu particiju i formatirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Desni klik na grafički prikaz diska i "Make partition" ili nešto slično, pa odabereš veličinu. Kad napraviš particiju formatiraš ili u Disk management (opet desni klik) ili u My Computer.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ok,i to napravio.Sad čekam,formatira ga!Hvala na svemu. Čujemo se! Zašto su mi plava slova kad otvorim my comp? Zadnje izmijenjeno od: igorba. 12.08.2007. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
zato što su ti te particije vjerojatno kompresirane ili enkriptirane...pa ih windowsi drugom bojom slova označavaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Može li se to ispraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
a zakaj ti to smeta? :confused: anyway, iskljuli ovo u crvenom; otvori bilo koji folder, pa idi tools> folder options> view : http://www.imagesforme.com/images/1734untitled.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Sve sredio,hvala. Čut ćemo se još! |
![]() |
![]() |
|
|