|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
t-com promet pomoc
Desio mi se jedan zaheb, nesto sam testiro sa t-comovim accountom i zabaoravio sam promjeniti password na routeru te sam u medjuvremenu stavio listu za skidanje i kad sam sljedeci dan skuzio vec sam skinuo 39Gb na start paketu. Moje je pitanje jel se kome to desilo i moze li se s njim sta dogovoriti po tom pitanju, posto mi se ne placa 800kn za promet ![]() lp
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako si ti taj promet napravio svojoj krivnjom, jako teško da ćeš nešto dogovoriti, zapravo, gotovo sigurno nećeš ništa... Čak da su i oni krivi za nešt takvo morao bi se natezati s njima, a kamoli da ih "moliš" da ti to ne obračunaju zbog tvoj krivnje.... ![]() P.S. Nije mi baš full jasno od kud si ti i s kojom brzinom skinuo 39gb u jednom danu, ali ok.... Mislim, teoretski gledano s 1mbit možeš dnevno (znači u 24 sata) skinuti cca 9gb... (da ti skida na 105) Da imaš i 5 mbit, to ti je 45 gb i to u full idealnim uvjetima koji su gotovo nemogući.... Samo, sumnjam baš da imaš 5mbit-a i 1gb paket... ![]() Tak da, ili nisi samo jedan dan skidao, ili je ovo 3,9gb a ne 39..... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čovjek je rekao da ima start paket, a to znači 1Mbit/s. geniusova računica je dobra i nisi mogao skinuti 39Gb ni u ludilu u 24 sata tom vezom. Vjerojatno si falio mjesto zareza i skinuo 3,9Gb i to te neće koštati 800kn.
![]() |
#4 | |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
start paket nema veze sa brzinom veze, to samo znači da svaki započeti gigabajt plaća 20kn i to je to Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Čovjek je postavio pitanje u vezi računa a ne kolko se može skinuti sa 1mb vezom ili 32mb vezom. Radimo zajedno a i ja sam krivac kaj se tolko skinulo (newsi...), a to kaj ima start paket ti nema veze s brzinom, brzinu imaš koju plačaš, u našem slučaju 5mb u firmi, Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 17.07.2007. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
E ako si skino 39gb na start paketu, e onda si nahebo, jer nećeš ništa moć izvuć od t-coma ako nije njihova greška... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
ne moze se ama bas nista rijesit ... nema vise bespla niceg ... platit ces 20kn start paket + 780kn dodatnog prometa i to je to ... necu se svadjati ... ali jednoj firmi na 5mbita start paket ne da nije dovoljan nego je glupo u firmi uzimati bilo sta osim flata ... druga je prica ako je ovo privatni account koji je testiran u firmi da se vidi jel radi ... ali kako god, 800kn interneta ovaj mjesec ne gine .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
dretvu sam malo počistio da nebi bilo nismo znali. čovjek pita konkretno pitanje vi bulaznite. @ ROCKY69 i 9800pro pingajte me na PM pa ću vam pojasnit kak da se možda izvučete iz sranja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|