|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem sa Gigabyte karticama
Ovak, do nedavno sam imo Gigabyte 6600GT, kartica je ok radila, al imala je jedan problem koji me jako iritiro- kursor miša je ''šteko'' pri radu u windowsu...Evo, to je bio razlog zbog kojeg sam mijenjo karticu. Sad sam kupio 7600GS (isto od Gigabyte-a) i problem je opet isti...Ovaj put u nešto manjoj mjeri pošto sad ovaj šteka samo kad derem po netu s Mozillom....Znači, samo kad šiljim po netu...***ote, više fakat ne znam šta da radim s tim ***enim Gigabyte-ovim karticama!!!!!!!!! Ne morate mi predlagat promjenu drivera jer sam to već stoput napravio! Ak neko ima neko drugo rješenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A da odes na ATI ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ili da promijeni miš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Na atiju bolje radi, to je dokazano...Sad, moguće da je problem samo s Gigabyteovim karticama pošto mi je i ploča njihova, sve je to bzvz al ja neam neko riješenje za to! Te kartice su mi dobre zbog tišine (Silent Pipe) pa ih zato i koristim. Možda sutra probam na sestrinom kompu di je Asusova ploča, pa vidim, iako sumnjam da je do toga... EDIT: I nie do miša sigurno tak da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
cuj, neznam dal ce ti ovo pomoc al probaj,nemas sta izgubit osim pola h vremena, ak i tolko: naime, imo sam nedavno na servisu laptop kojem bi se mis u radu smrzavo na sekundu prilikom otvaranja foldera, .... testiro sam sve hw komponente zasebno i sve je radilo. problem je bio u driveru od zvuka, stavio novi driver sa stranice od zvucne kartice i sve 5, problema nema. probaj, mozda pomogne EDIT: imo sam i ja gigabyte ploču i vegu i sve je radilo super tako da se nebih slozio sa tom izjavom Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 17.07.2007. u 08:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Probo sam karticu na sestrinom kompu di je Asusova ploča...He, bezveze je je sve to, al tam kartica najnormalnije radi. Znači, na neku foru mi se pobijaju Gigabyte-ova ploča i grafička... Tak da eto, nešto novo za one koji nisu znali: ''Nikad ne kupujte ploču i grafičku od Gigabyte-a, može bit njihova ploča, al onda grafička mora bit od nekog drugog proizvođača...'' Mutavo mi je to malo, al evo, tak je... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|