|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
DIY LED Light Bicikl
Dakle,eto meni kao srednjoškolcu koji ima samo dva popravaka,je dosadno i puklo mi da radim nešto kreativno..bla bla bla bla bla.... Tako sam došao na ideju da obnovim prošlogodišnju zamisao sa malim preinakama,a to je unaprijeđenje,prekidać i crystal LED-ice Sistem u stvaranju nisam slikao,ćisto mi se nije dalo,jednom možda budem. Prije estetske kirurgije,bicikl izgledaše! http://img117.imageshack.us/img117/9459/bajkprieij5.jpg a poslje estetske kirurgije bicikl izgleda ovako http://img117.imageshack.us/img117/9...jkneon1uy7.jpg Patent No.12884630 is in ownership of M.T. alias Angelus and it's copying is strictly prohibited by international laws of intelectual ownership. šalim se jasno Nadam se da budem nadahnuće mnogim hrabrim ljudima,djeci i ŽENAMA! hahahha no stvarno pokušajte ako hoćete,iskusniji ste od mene nećete vjerojatno trebat savjete i vodstva,al ako trebate,moj PM je tu,mejl i msn isto.cimajte slobodno=) P.S.-neonke(nazovimo ih tako) jače svjetle na boljoj podlozi i mračnijem okružju...ono izrezano u pozadini nije neo nacistički pokret već moja sestra koja se krevelji xD... P.P.S-htiooo sam plaaave al ih nisu imali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 02.07.2007. u 19:56. |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Stavio si 2 iste slike... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
A mighty pirate!
|
ajme mate brz si,promjenio sam |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mene zanima što je ono zatamnjeno.... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
A mighty pirate!
|
delta ko kaže da nisam nji'ov ^^ znao sam da če svi odma se zapitat šta je to u pozadini(točnije oni koji čitaju između redova,DOSLOVNO!) ^^ EDIT:zato ima prekidač...klik klik stop klik,šifra za "našli smo inteligentan život" još nisam kliko ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
A mighty pirate!
|
ma čist mi glupo da bleji tamo na slici...pa sem ju zrezal... =) još se i nakreveljila |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
LJUDI nemojte stavljati neonke i ledici po biciklima..to je totalno lejm isto lejm kao kada pod neki full losi skuter stave neonku ili recimo kada na jugića stave ledice tam di su špricaljke za pranje stakla... ne to raditi |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
mislim da nisi u pravu kod ovog dijela s biciklima, ali kod ostatka si sasvim i pravu. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
evo kako to od prilike izgleda ali samo što to u stvarnosti svijetli 3-4x jače http://img516.imageshack.us/img516/889/img2841ea0.jpg |
![]() |
![]() |
#20 |
A mighty pirate!
|
mislim da nikom baš ljudima ovo fora radit kao pozicije -.-' ^^ jednostavno gubi smisao napajanje je na pljosku,bilo bi na dinamo al neam... mmm jako dobro napravljeno sa neonkama hellboy.samo ja se malozabavljam sa svojim a neonke su dost lomljive tako da ono,to nije za mene,dok ledice stvarno trebaš bit inteligencija da uništiš tako... Hamm-čuj to je tvoje mišljenje,neko će nazvat čovjeka koji clocka p4 iz gušta idiotom(karikiram) ono čisto zato što je njemu to bezveze..=)...sto ljudi sto čudi... |
![]() |
![]() |
#21 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Pa nemoš to voziti! ![]()
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Hahahaha, ajde da već složite nešto da bude sa stilom ![]() ![]() ![]() ![]() I ono ledice isto, dobro da nisi stavio jednu ledicu tamo gdje je venntil na prvom kotachu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
ja znam da je tebi sad krivo ali ja ti tu ništa ne mogu, kupi si i ti pa stavi da se i ti možeš hvalit (ako ti i imaš bic) |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
slazem se sa Hammom, a kad se vec stavljaju ledice na vozila... treba ici na ovo. http://www.youtube.com/watch?v=CkBPQwxHupA jest da je za jarane ali nema veze, ocito se prodaje vani... LOL
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|