|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Trajanje baterije na HP NX7400
Imam navedeni model, sa T5500, 80gb diskom te Intelovom integriranom grafičkom. Laptop ima cirka mjesec dana. Pokrenuo sam Battery eater pro, stavio rezoluciju na 1280x800x32, stavio sam fullscreen te je baterija izdržala samo 64 minute pod punim opterećenjem. Dali je to normalno il da idem reklamirat? Kakva su iskustva drugih korisnika navedenog lap-a s trajanjem baterije? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
uz neko lagano koristenje, bez prevelikog opterecenja izdrzi DO 3 sata, ali pod opterecenjem se to (naravno) drastično smanjuje. Mislim da nemas sto reklamirat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da je to normalno. Imam model istih karakteristika samo što je NX7300, uz nezahtjevan rad izdrži nekih 3 sata (surfanje, office), ali kad radim nešto njemu pretpostavljam dosta zahtjevnije, recimo pržim cd-ove, drastično se smanji vrijeme trajanja baterije. |
![]() |
![]() |
#5 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
onda nisi dovoljno puta punio bateriju kad si ga kupio.znači kapacitet baterije se nije u potpunosti formirao.da se bat. formira kak spada treba ga u potpunosti 3 do 4 puta napuniti i isprazniti,a ne dopunjavati kapacitet bat. znači ako je bat. na 50% moraš ga ispraznit da bi ga morao punit. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
klanfa
|
evo upravo se čuo s frendom i kaže da je eo normalno za core duo da kratko traje na testovima s full opterećenjem.ponovo mi je rekao da vjerojatno nisi dobro formirao bateriju.probaj testirat u battery marku.on testira lapove u njemu.a ako ne riješiš problem skupi pare i kupi novu bateriju .imaš još jednu opciju da kupiš extended life battery od hp pa će ti baterija držat još dodatnih 90 min. Evo ti linkovi: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1735 http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=2217 pozdrav |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
I ti imas ideje... Kupio lap pred mjesec dana i ti meni predlažeš da dam milju kuna za novu bateriju, ma bravo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
klanfa
|
ja sam ti dao samo savjet,al si sam kriv što je nisi pravilno formirao. |