|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koji će proc ići gore? Čisto da definiramo OC potencijal ![]() Točnost senzora ? Noviji procesori imaju snezor u sebi - oni se smatraju najtočnijim. Jedino ako tu misliš na temp. NB-a npr. Dobro riješeno hlađenje ? Hladan čipset ![]() Sva ova ogromna heatpipe riješenja su dvosjekli mač - griju se užasno i onda sve oko njih ima više temperature (CPU npr.), jedino pozitivno je tišina. Doh, zaboravio dati prijedlog. Foxconn npr. neka ako nije skupa (Jelc mi je spomenuo da je sa 590-ica dobra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pa ubiti zanima me neka alternativa za ovu moju DFI. Naime chipset je vrel uvijek, oko 50-55, to je inače mana te ploče, moram probati Zalmana a li neznam hoće se šta promijeniti. Senzori su totalno u banani lažu ajme, jednio je taj za chipset točan. Pozitiva je što je dobra ploča za oc mada ja neidem do krajnjih granica. Trenutno je proc na 2450. Naponi su ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Uf, tek sam sad skužio da ti već imaš AM2 i da pitaš za svoju konfu ![]() Taj tvoj proc ima 11x multy jelda ? Onda ti ne treba ploča koja ide preko 300Mhz. Inače, većina chipseta je vrela, evo ja imam 80mm 1cm udaljen od njega i hladan je (mada se moj, ionako ne grije previše, a pasivac je smiješan). Ja bi ti rado preporučio svoju, za koju znam da je stvarno tip-top ploča (osim granice od 280HTT-a sa 90% memorija), ali nit ima više moje revizije po dućanima, niti su senzori točni ![]() Ali da je ploča stabilna i kvalitetna - je ! Koliko misliš potrošit novaca ? Velim ti, Foxconn je Jelc hvalio, ali on je imao 590SLI chipset koji je perjanica kod AM2 i sigurno košta. Ostalo ti je sve relativna sreća. Žao mi je što nema više iskustava vlasnika Gigabyte ploča. Cijenom su primamljive... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
|
Ma za svojku mogu dobiti do 350 kn, a nisam sad pri lovi da izdvajam 1500 kn, nekako bi htjeo do 1000 kn proći. e sad koji je to Foxconn i dali ga negdje ima kod nas? Odo malo pogledat ![]() EDIT: nađoh ploču http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A201197 i ovdje je chipset manje više problem, tj kuler je zujalica. Demn, moram probati na ovoj svojoj plavog zalmana, samo mi se neda sve to rastavljat, demn.... moram Domya uvatiti da dođe na kahvu, njemu će se to dat ![]() Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 28.04.2007. u 07:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
ASUS M2N-SLI Deluxe 878 kuna u info game,koristi heat pipe hladjenje..mana su relativno mali naponi za memoriju ako ti to ne predstavlja problem skroz solidna ploca i imas sli...premda bi ja na tvom mjestu zamjenio tu zujalicu i ostavio tu plocu,daleko najbolji layout te odlicne mogucnosti u biosu za overlock sa visokim naponima...sta vise pozeljeti za 700kn...dfi je best buy za te pare ![]()
![]() |
#9 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ploča je izvrsna, stabilna, bogata opcijama i jako dobrih karakteristika. Dođe 1324 kn u Optimum računalima. No pošto je Zalman sada sređen, ništa od nove ploče? ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Pa iskreno, ako mu DFI radi super bez ikakvih mušica, nema ju šta mjenjat... To bi jednostavno bilo sa konja na magarca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Dark side Moderator
|
ma super je ploča , nego ono prije sam bio na intelu i abitu, a abit ima brdo senzora i naviko sam se dok sam ovdje na šugavom smart guardianu koji jedno voltaže čita dobro a everset prepozna 3 senzora, proc, chip i aux, stim da mjenja vrijednosti proca i auxa tako da na auxu ubiti prikazuje proc, a na procu neku divlju temperaturu koja nema logike. tak da me više to hebalo. od biosa ništa, izlaze svake prijestupne, nevezano za senzore. zasda ostajem ovako pa će mo vidjeti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|