|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
dopuna tinte
jel netko zna moža s čim, tj. kojom bojom, oliti supstancom se mogu napuniti partone od printera....ovako home made ili gdje ima za kupiti tip pzdarija za dopunu tinte za tricolor i crnu?? TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pošalji PM Isusu, mislim da on tankira svoje canone na taj način.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koji printer imas... imas na www.jeftinispis.com i nesto se mozda moze naci na toner.je.to ja imam hp 3650 i imas za njega za 139 kn: crnu tintu za 4 punjenja i pribor za puniti cartridge boja je oko 179kn ili slicno nesto i neznam za kolko punjenja, to nisam kupovao jer printam samo tekst uglavnom ako imas vec pribor za puniti onda imas za 159kn 100ml crne tinte, to je za 10 punjenja, mislim da tu tintu nemaju navedenu na cjeniku na netu, bar ja nisam nasao pitao sam kolko se puta moze puniti cartiridge i rekli su mi najmanje 10ak puta ovo gore sam sve kupovao u www.jeftinispis.com, imaju besplatnu dostavu za preko 30 kn, a njihova poslovnica se nalazi blizu krizanja vukovarske i one ceste sta ide kraj autobusnog isus je spominjao za canona mislim eurotrade ili tako nesto, ne sjecam se tocno pa ces morat pitat njega neznam kakvi su toner.je.to, tamo nisam nista kupovao |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
ok fala.... ja imam HP 5440...pa ono, svaki toner ima 5ml boje.....tak da ono....smiješno je dati 120-140 kn za to malo smeća.....a color potrođim na 5 fotki 10x15....LOL pogledat ću svakako hvala još jednom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|