|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
10 trojana u system 32,,,,!
Na starom kompu nisam bio na netu par mjeseci,danas update-am sve zaštite i nađe AV 10 trojana u system 32.Ono što je zanimljivo je to da sam htio probat Hijack this , ali kad ga pokrenem - nakon par sekundi nestane.Jedva sam uspio save-at log,i kopirat ga na stick,ubacit na lap i vidjet što ima gore... Sad...ja znam što treba brisat,ali mi ne da da brišem taj file u system 32,,kaže da ga koristti neki drugi program,ili nemam prava....bla bla....Pa ako netko ima ideju????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
nikad nisam koristio hijack this ali pretpostavljam da bi trebao prikazati log ![]() evo ti guide ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() Proces koji koristi te filove u system 32 je Winlogon.exe,,koji nemožeš ugasit,jer se ugasi komp,,,,,pokušao sam sa hijack-om ali se filovi koje označim za brisanje-opet vrate,,,,,, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RPG player
|
a...ha da to ne možeš obrisati jer winu treba probaj malo googlati za neki trojan remover ili stavi log u http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285 ako već nisi da ljudi malo pogledaju što je točno problem
![]() |
#6 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Big Guy : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
|
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nes slicno je bilo kod mene, nod nije uspio ali kad sam instalirao Kaspersky, sve je nasao i obrisao, paaaa ako ti nije problem pokusaj sa njim, obavezno iskljuci system restore, u safe modu pokusaj obrist sto se da, ali kako sam vidio po HiJack logu (hint...kac.ws ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
safe mode i brisi sve po redu ![]()
![]() |
#10 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Codiac : Citiraj:
Probao sam...nod, spy-bot,ewido(AVG),smitfraud.,vundofix.....i što ja znam što još ne......---------NAFTING!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ma nema do formata ... fini friški windowsi. kad ih snimiš napravi si acronis image file.
![]() |
#13 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Nino : Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 10.04.2007. u 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Od nonine sestre kunjado
|
Uglavnom.........izgleda da je Kaspersky to sredio.....pomogli su mi ljudi sa jednog stranog foruma(ne znam ako mogu imenovati,,već imam infrakšn,, ![]() korak .. po korak su me vodili,,,,,i,,,,,,,svaka čast..... Ostala su dva dllhost.exe-a u task menager-u koja "izgleda nisu OK .... kako njih sredit,,,,prekinem proces ,,ali se vrate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|