|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
teac 52x24x52
e uz ovu rernu sam dobio i oriđiđi nero i ok...i sad mene muci kod mog prijatelja 700mb na 32x sprzi cd za oko 3 minute :burn: a kod mene na32x sprzi za 7ipo tako nesta ![]() eto da vas pitam mislim nisam đabe kupovo da mi snima sporije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Koju pržilicu ima frend? Joj ovisi o verzijama Nera, o pržilicama, o driverima o ... Inače Teac i nije nešto, Liteon, Plextor i ... su pržilice, ostalo su poluproizvodi (says Kova) ... hehe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sad sam sretan s LG-om. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Horza kada sam ja kupovao Plextora, nije bilo ništa slično po brzini na tržištu, čak na pismeno, kamoli da tako i radi. Za sada nikakvih problema s njim ! A što se Teaca tiče, hm, čuo sam svašta, no vidim često da se kvari nešto, tako da... Ja bih uvijek preporučio Liteon... Ok to nije bitno. Čovjeku treba pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
|
upravo tako. ma nisam ni ja neki teacovac... čak niti ne posjedujem pržilicu ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
moja verzija je 5.5.8.22 tako nesta nestignem procitat... ebi ga on ima noviju neku moja je teac njegova lg driverima??? gdje nac drivere? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
i jesu li ti cd-rom i pržilica na istom kanalu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Ajmo dalje kako su ti složeni uređaji u pogledu Master i slave i također Primary i secondary ... zatim, stvar je koliko su ti brzi diskovi i koliko je zakrčen tvoj HDD od kuda dolaze podaci na CD i kada si zadnji put napravio defrag diska, ... je si li omogučio DMA pod kontrolerima ... onda ajmo dalje koliko imaš RAMa i koliko ti je brz proc, jer nije brzina pisača od trenutka kada si ti stisnuo Burn, već kada je on završio sva keširanja i pripreme i kada je pisač počeo usitinu svoje rezbarenje laserom po CDu, ... puno nepoznanica i mogučih parametara ... ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
Citiraj:
sta je to??? Jao, jao, jao... Pretpostavljam da imaš Xp. Ovak, desni click na My comp/properties/hardware/device manager/IDE ATA/ATAPI controlers. Dalje zavisi koju MBO imaš, drivere itd. Uglavnom ako ti ima opcija da se uključi DMA ako je moguč-uključi ga.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
nemam xp nego 98 a mene jebe jedan kabelcic... taj kabel nisam imo na staroj przilici koja je bila 8x 8x 32x ide na maticnu kao u njega mogu uc neke tri male iglice i naso sam ali nisam stavio i radi i tako samo cemu sluzi taj mali kabelcic???? kao na przilici onaj audio ulaz (izlaz sta je vec) takav je i na kraju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() A ono ti dođe isto samo što ne ideš pod IDE controlers nego direkt na CD/DVD uređaj i tamo pronađeš kučicu pokraj koje piše DMA, fino staviš kvačicu, restartaš i ludilo brale... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
inace, kakvim kabeleom je spojena przilica?80 ili 40 zilnim IDE? 80 zilni nije obavezan za przilice ali nije na odmet, zna nekad ubrzati stvari (iako neznam zbog cega jer DMA mod ostane isti) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
a spojen je ko s onim sto je spojen hd nemam pojma 80,,,40,,,, ode to probat sa dma... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ako si imao stari 8x8x32 CDRW prije velika je vjerojatnost da imaš ATA 33 kabl, ima onako "debele" žice .... ako očeš brže moraš uzeti ATA 100/133 kabl to ti je onaj nekako "plosnatiji" i "tanjih" žica ... Ima obično plavi-sivi-crni krajeve, nisu mu svi crni
![]() |
#20 |
Premium
|
ma to je bila stara przilica ali komp skorz novi pa su isto takvi sivi crveni i plavi kabeli kakvi vec imaju,,,nisam rastavljo komp mjesec dana popravljam se.... e neznam sta bi bez vas oso sam upalio taj DMA i resetiro pokrenio neru i stavio da se przi 701mb i ono se sprzilo za 3minute i onda malo srao po ono lead in out i sve zajedno ispalo 3:20 :burn: :burn: sta vi jedete da ste tako pametni...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Premium
|
Citiraj:
zajebancja - kad se malo uhodas neces morat ovdje postavljat nikakva pitanja vec sprdat ljude i imat postova ko i ja sa samo 3 otvorena threada ![]() ![]() Citiraj:
![]() najaci mi je frend koji je kupio novi 120gb disk (prije je imao nesto kao i ja prije samo manje - oko 4 gb) i sad mus e to cinilo brzo....provucem mu ja kod bench tek ono 20mb/s read....pogledam unutra tek ono stari kabel.....stavili pravi i sad je oko 60 mb/s read ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
A kak saznati koji je 80 "zilni" a koji 40 zilni, kaj im brojite žile ili? p.s: ovo nije zajebancija, stvarno neznam :clap: -- Trenutaèno pegla: Snoop Dogg With Loon - Gangsta Shit |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
jebemu ga pas sad gledam jer sam uzimao ovaj zadnji imali su samo od 90cm, viri mi pol metra iz kompa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
malo offtopic imam cdove od 90 minuta i on mi u neri kaze kao ili je pun ili da ubacim cdrw disk što to??? ajd nisam kupio puno cdova samo 25 komada :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
jesi aktivirao overburn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
nisam pito sta je rw to znam ali pitam zasto on meni to kaze kad je 90 minuta i preazan cd??? a ima mozda 750mb za snimit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
btw... postoji veliki problem nekih pržilica da ne kuže neke 90, odnostno 100-minutne cd-e. možda je to, ali daj pogledaj overburn !
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
ma rjeseno i to... samo da mi jos sad neskljuce telefon i mogo bi odavde i nesta naucit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|