|
![]() |
#2 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Lijepo sad napravi tu particiju i formatiraj ju i to je to! Mora raditi ako su jumperi dobro postavljeni!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čekaj malo, dobio je slovo H: i neće se pokazat? Ajd mu probaj udjelit neko drugo slovo (Desna tipka na particiju odnosno disk - Change drive letters & paths, kad ti se otvori prozor imaš dolje Change) i probaj stavit npr. J: ili K:. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma kakvi pokušavao i formatirat par puta, mjenjat slova al on niš. samo ga od tamo mogu pokrenut tak je isto i sa usb stickom neće se pojavit u my comp ali samo kad je spojen na prednje usb-e. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
e bego2 slušaj, reći ću ti ovo, najvjerojatnije nisi instaliro sve drivere od matične jer reko si da si uzimo novu matičnu. na CD-u koji dobiješ uz MBO imaš drivere za samu MBO, za zvučnu i za USB. instaliraj za USB. zato ti ne prepoznaje niti jedan uređaj na USB-u. tak je bar kod mene bilo.
![]() |
#8 |
Banned
|
Slušaj ne rade me samo prednji usb-i tj radi jedan na kojem je blutut drugi i isto tako, rade oni oba samo ne na sticku dok stražnji rade normalno i na stiku i na blutut-u i na modemu i neznam čemu još. Driveri za usb se ne instaliraju dovoljno je imati sp1 ili sp2. Driveri su svi gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
E stvarno nemam pojma, ajd probaj još ovo, skini TweakUI direct link i pročačkaj si po ovim funkcijama tu: ![]() ![]() Ako ništa ne pali, znam da nije neko riješenje, ali možeš si napravit shortcut na desktopu (Desna tipka na desk - New - Shortcut - i za location staviš samo H: ) Probaj si malo očistit komp sa Registry Cleanerom - CCleaner-om npr. ili TuneUp Utilities 2007. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Obično ti prednji USB znaju zezati jer su spojeni lošim kablom na maitčnu. Dolazi do nekih gubitaka ili smetnji pa to ne radi dobro baš svaki puta. Nema nekih pravila. Meni na jednom kompu ne radi a na svim ostalim radi. Prednji USB nije baš pouzdana stvar za uštekavanje medija za pohranu podataka. Radije koristim one otpozadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
radi,radi. pomogla prva slika. zafaljujem. |
|
![]() |
![]() |