|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Stvarnost ili senzor laže?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne vjeruj naponskim ocitanjima ploce. Ako te bas zanimaju naponi, lijepo multimetar u rukice pa izmjeri. Ako ti sve radi OK i stabilno, cemu se opterecivati? Da ti je 12V u stvarnosti ovoliko koliko pise, tesko da bi napisao taj post ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako imas koji slobodan molex u stroju mjeri na njemu. Pipkat po kontaktima diska ti nebi bas preporucio Ja sam jednom sa nausnicom uzrokovao kratki spoj na naponskim kontaktima od diska jer sam isao slusat dal se cuju lezajevi, a disk je bio okrenut naopako I PRAS!!! - iskretina i zgasio se komp. Sva sreca, stete nije bilo, ali cemu izazivat vraga Ali jos jednom velim - ako ti komp radi stabilno, ne opterecuj se s tim i zaboravi napone.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa skini Everest 3.5, meni sve vrlo točno čita, jedino mu je +12 V rail niži za nekih 0.1 V, ostalo je sve OK. Možeš uzeti i Easy Tune 5 koji mi čita gotovo isto kao voltmetar.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |