|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
HD se smanjio?
u kompu sam imao Hitachi 200Gb koji je bio podjeljen na dvije partciije (20 Gb i 180 Gb), jutros sam stavio jos jedan Hd Hitachi 80 Gb (oba su SATA),lijepo pokrenuo instalaciju Wind,izbrisao one dvije particije sa HD-a od 200 Gb da mi taj HD bude u jednom komadu. Instaliraj nove Wind na ovaj od 80 Gb, pokrenuo Wind, kliknuo da formatiram onaj HD od 200 Gb,lijepo ga on formatirao i sada mi ga ocitava ko da je to Hd od 120 Gb a ne od 200 Gb,a u Biosu ga prepoznae kao 200 Gb. U cemu je problem? kako vratiti onih nestalih 80 Gb? 80 Gb HD mi je secondary master 200 Gb HD mi je third master P.S. ne znam dali ovo ima ujtecaja ali wind koje sam sad instalirao su wind bez SP-a Sta da radim?! neki su mi rekli da moram instalirat Wind sa SP2 i da ce sve bit u redu. sta je stvarno rijesenje mog problme u SP2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima utjecaja, instaliraj barem SP1 jer je u njemu omogućeno 48-bitno LBA adresiranje pa ćeš vidjeti svih 200 GB.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
savjetujem ti, a mislim da će ti to i ostali potvrditi, da ih kupiš prije nego što nastradaš zbog korištenja ilegalnog softvera. XP-i su sad već lagano na putu u povijest, a zadnja verzija Microsoftovog operacijskog sustava se zove Vista i dolazi u nekoliko verzija. mislim da je tebi najbolji izbor Vista Home Basic za 1708,00kn ili Vista Home Premium za 2033,00kn. I iskreno se nadam da si upoznat sa pravilima PC Ekspert Foruma, Zakonom RH i Microsoftovom licencom koju si prihvatio samim korištenjem njihovog softvera.
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Neznam dali jos postoji mogucnost legalizacije (uz nesto povoljniju cijenu) te tvoje verzije Xp-a.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kolko kosta vista ultimate?
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
399 prema ovom linku gore. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Koliko bilo da bilo, samo legalan software... znamo da Bill ima love (pa nek ima), ali i tisuće programera koji stvaraju taj software zaslužuju nagradu za svoj rad... da ne spominjem zakone RH i pravila foruma. Sutra trkom u trgovinu po legalne "prozore".
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hm, @smoks provaj control panel --> administrative tools --> computer management u otvorenom prozoru livo imaš storage i podkategoriju diks management tu bi tribala bit jedna particija imenom unpartitioned space desni klik na to i partition opciju izabereš (tako nekako) i to je to Onda spajaš particiji s programom kojeg već kosristiš zato. Eto, ne znam ima li to ikakve veze sa S-ATA ili U-ATA Ali meni se to doogodilo na U-ATA Nadam se da je to hehe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
bok imao sam i ja isti problem i rijesio ga instalacijom SP2, ali je do novih problema doslo kada sam reinstalirao windowse. ![]() Maknuo Winse maknuo se s njima i SP2 sa SP2 se maknulo prepoznavanje cijelog diska, a sa time se meni maknuli podaci sa disca ----fotografije, programi, saveovi igara...kako se kaže you name it ive got it...hehe sve sam izgubio. šmrc |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|