|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
keyboard prob.
aaaa, jako iritantan problem kad sam u MSN-u, cijeli keyboard mi se ''zamijeni'' u americki tip tipkovnice (valjda kuzite) znaci y=z z=y ( = * itd. isto tako, ali ne u msnu vec uopce u windowsima mi ne radi '']'' (taj znak, drugacije okrenut) kad pritisenm cujem samo ''klik'' u slusalicama (ko da si novo instalirao winze, i u IE -u ides surfat pa ti nakon svakog klika na link bude onaj zvuk) zna li tko wer's d problm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
itko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stisni alt+shift ili ctrl+shift neznam koje od tog dvoje tak se shaltas izmedju hr i engl. layouta mos i proprckat po control panelu, tamo negdje pise, neznam napamet, a na linuxima je pa nemogu pogledat tak se shaltas izmedju hr i engl. layouta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Da, ali ako je u ostalim programima normalno... Možda MSN sam promjeni layout kad ga pokreneš. Imaš onu ikonu za jezik pored sata ili u control panelu pod regional settings (mislim da je to naziv iz W98 ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|