|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() Evo u zadnje me vrijeme me brinu slatke muke: sweating : sweating : sweating , ne znam kaj za Božić. Htio bi neš od hardwarea al ne znam kaj. Mislim si USB memoriju imam, mp4 imam, ne znam stvarno kaj, pa ajde preporučite nešt do 400-500 kuna. Pozz iz ZG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zvukčnike? neku cool tipkovnicu recimo saltekovu eclipse (valjda se tako pise) ili recimo nekog mišonju za 200-300kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa eto kako je Hamm rekao neke zvučnike,možda još nešto od perifrije kao tipkovnica ili miš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
tipkovnica mi je dobra a mišonju imam mx518,al budem se ja već nečeg sjetio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo poklona za bozic, za one koji imaju viska usb-ova ![]() http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0573 http://us.gizmodo.com/gadgets/gadget...ree-138376.php http://www.dolphinfast.com/products/9401.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
pa ne znam što mora biti hardveraj ako več imaš skoro sve, ili si toliki freak, kao i svi ovdje?: roller :
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
a freak za HW jesam al ću ipak odustat od HW, najrađe bi neki c2d al to će doć poslje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teta Mraz
|
ja sam dobio Lian Li-a (malo ranije), još ću si kupit neku dobru jaknu i zadovoljan ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nema ljepseg osjecaja od kvalitetnog komada hardware-a u neraspakiranoj kutiji u ruci. koji god to hardware bio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
400-500kn mi je uvjek najsladje za potrosit. Brdo bedastoca koje te uveseljava neko vrijeme. Uvjek si mozes nac neki gadet guba za te pare itd... ili kurvu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
teta Mraz
|
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bolje da to gleda. Ja sam danas išao pogledati cvike (policajke od Ray Ban-a) koje sam si mislil pod bor tutnut i šok me strefil kolko dođu - ko prosječni bubreg.... ![]() Oh well, izgleda da če opet biti, kako Ladybug kaže, čarape od bake (koja im je to fora!?) i pokoja čokolada. A sam sebi, ko će znati. Tužno je to...
![]() |
#16 |
teta Mraz
|
sunčane su naočale inače super dar, ja sam od cure za prošli božić dobio Ray Ban-ke kakve sam razbio 2 tjedna prije, i bio sa jednostavno oduševljen, nisam mogao vjerovat, no sam sebi obično ne darujem ništa (koja je to fora uopće?) ako slučajno imam višak novaca nema šanse da ih čuvam do Božića, trošim odma sada odma, osim ak se ne čuva za Novu ili za darove (no onda nije višak...)
![]() |
#18 | |
JDM
|
Citiraj:
Aj ti meni reci kolko uopče kostaju? Znam da sam ja dao za one nove ljetos oko 1500kn. One plastične, sportske. Pa mi je malo cudno da su ove ''retro'' nesto skuplje?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
teta Mraz
|
oko 700kn su "Aviatorke", inaće najjeftinije Ray Banke
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
lol pa dobit će ljudi i majica, potkošulja, stolnjaka i raznoraznih kremica, al to ću spomenut na forum.bozicnidarovi.hr, nema smisla i na PCE, jel ![]() Inače me živcira to darivanje, pogotovo velike mase ljudi kojima kupuješ beznačajne poklone, kako bi od njih primio beznačajne poklone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#24 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Sada sam tek videl da je u linksu ovu subotu neka akcija, moža i MP3 neki padne. Ali glupo mi je više trošit na te gađete, ali ako ništa drugo - da Božić ne prođe bez darova ![]() EDIT: @ the dream Puno ![]() ![]() Brijem da Jelc ima takve (zelene sa zlatnim ili srebrnim okvirom). To su mi ono, naočalice za - ljeto na vidiku, vožnja u kabriju, vjetar u kosi i pičiš prema moru. ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() OVo mi je definitivno najveća želja jer mrzim t-scum ![]() Btw koji bi mi gadget preporučili za ove pare: pirate : Uff jeste se raspisali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.imdb.com/title/tt0090859/posters
![]() |
![]() |