|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Instalirao 7600GT AGP, kompjuter usporen
Pozdrav ljudi, pomozite rookieju na forumu. Evo imam probleme sa kompjuterom otkad sam instalirao Leadtek 7600 GT, kompjuter mi je usporen, recimo boota se čak 2 minute u windowse, sve sporije pokreče, glazba iz winampa kao da struže. Moram napomenuti da prije instaliranja 7600-ice nisam imao ovakve probleme, prije je u kompu bila Geforce 2mx, koja je uredno maknuta. Windowsi su instalirani prije mjesec dana. Konf: Abit Kv8 Pro 3rd eye Athlon 64 2800+ 1 GB DDR Kingmax 2 harda(ukupno 400 GB) 2 optilčka uređaja 400W napajanje Jedino na što ja sumljam je napajanje.Budući da 7600-ica traži dodatni izvor stuje, moguće je da je to razlog.Ja stvarno ne znam što da napravim da to popravim, već me glava boli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Provjeri da je na AGP 8x,deinstaliraj drivere, sa drivercleanerom očisti ostatke. Lupi gore opet drivere od ploče i friške drivere za grafu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
vjerojatno su se poklali driveri,napravi kao sto je jelc rekao...izbrisi drivere i nanovo frisko stavi sve nazad i onda nebi trebalo biti problema... usput imas konfu skoro slicnu ko moju ![]() Jos da nadodam samo - bilo bi dobro da imas neko posteno napajanje jer steta bi bila da se nesto neplanirano desi i osteti ti neku komponentu....
![]() |
#5 |
Registered User
|
Drivere sam skinuo sa leadtekove stranice.Verzija 91.32. Maknuo stare očistio ostatke. Probao sam prije i nvidijine 93.71.Stavio sam novi bios, ali za matičnu nema novih drivera zadnji su od prije godine. Napajanje vjerovatno nije, jer ne bi ovaklo klalo kompjuter, osim toga ištekao sam sve nepotrebno i opet isto sve bude. Samo jedno pitanje, što treba očistiti sa driver cleanerom,ja sam stavio da makne sve od atia(prije je bila radeonka 9600),geforce(geforce2mx privremeno rješenje) i n force(ne sviđa mi se naziv). Kompjuter je od žene na faceliftingu postao stara baba, pomozite da je oženim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ove nforce nisi smio micat, to su ti driveri od chipseta,vrati to!
![]() |
#7 |
Registered User
|
Što nisam nforce vratio sa najnovijim nvidijinim driverima? Ne znam što još, idem na format. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ionako mi matična ne podržava nforce pa vjerovatno ništa cleaner nije ni maknuo.Ništa javit ću vam jeli format pomogao, ako ne pomogne : giljotin. Preporučite mi u međuvremenu neko dobro napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
recimo chieftec,enermax....ustvari napisi prvo kolko love imas na raspolaganju za napajnje....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Stvar je ipak bila u driverima i windowsima.Format je sve rješio. Sada mogu mirno spavati, ali svejedno mi preporučite napajanje, max cijena oko 500 kn. : giljotin |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ovo je dobro napajanje: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.715.055 ili imas chiefteca od 400/450w u ve-milu... makar bi tebi bio dovoljan i fotron od 350W ili chif delta 350W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|