|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pitanje o knjizi
Ovako ljudi dok sam kopo po podrumu našao sam 2 kjige,dosta stare. 1.Friedrich Heiss - Der sieg im osten 2.Neko njesra sa preslikama novina(taljanskih) iz 1914. Ova prva knjiga mi se čini da je o osvajanju poljske,izdana je 1940 kolko sam skužio,neznam njemački. E sad me zanima dali ima ovdje nekog ko se razumije u te stvari,te dali te knjige šta vrijede |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Pogledaj koje je izdanje,očuvanost,naklada,pisac......ili odnesi na procjenu.. ali pošto je to njemački nevirujen da ima neku preveliku vrijednost.. za drugu nemam pojma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Type R
|
http://www.polunbi.de/bibliothek/1946-nslit-h.html Pogledaj od broja 4715 pa tu negdi,ima par radova toga heissa Čini mi se da je ta knjiga dio trilogije o pobjedi na istoku,zapadu i sjeveru,po mom nagađanju njemačkog.....
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ić ću ove dane do antikvarijata |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Type R
|
Mislija san na reference o piscu,moga je i moj did napisat knjigu i cuvat je sto godina i nebi vridila nista dok recimo byronova zbirka pjesama bi puno vridila...
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Type R
|
![]() |
#8 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Vrijedi od $40 do $100 maksimum u turbo stanju. Koliko ce tebi antikvari ponuditi to je vec druga prica ![]() Nisi loše ni prošao, samo ja tu knjigu na tvom mjestu ne bi uvaljivao, šteta je te stare knjige prodavati za sitne novce. Uostalom uvjeri se sam LINK Pogledaj još na eBay-u tek toliko da znaš otprilike kako se krecu cijene, antikvari vole za***at, ipak, to im je posao. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|