|
![]() |
#1 |
Guest
|
hp nx6325... problem...HELP
Ovak kupio sam si laptop neki dan....i kad ono problemi.....naravno karakteristike: AMD Mobile Turion 64 X2 TL-52 (1.6GHz) Chipset ATI Xpress 1150 1GB DDR2 667MHz (1 DIMM) Nadogradivo do 4 GB Integrirana ATI Radeon Xpress 1150 Do 128-MB dijeljene memorije (256MB-ukupno) ovak imam problema sa grafikom, igrice kad pokrenem (COD2-medium grafika) slika je ok ali pri kretanju trza slika i to jako....probao sam instalirati sve drivere ( omega, ati ) ali rezultat je isti......dali netko ima mozda ista ili slicna iskustva ak netko zna nek mi please pomogne....Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
koliko fpsa ti prikazuje /cg_drawfps 1 ? hvala na odgovoru ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
majstore, znaš u čemu je problem? Nije taj laptop za igranje, odnosno ta grafička je daleko preslaba za igranje cod2-a..... nije problem u driverima, nego jednostavno u grafi. Stavi igru u dx7 mod, tu ćeš dobiti na performansama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
dakle ipak je istina. slaba je grafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
To je ista graficka kao i u 6125. Cod2 na toj grafickoj koja je jos integrirna i ujedno oslabnjena od one prave nikako nejde i stalno trza. Kod mene sve na najmanje i opet sam imo problema sa trzanjem. Recimo da ut2004 vrti odlicno sto bas i nije za vjerovati ali da se igrati sa srednje jakim detaljima i 1024 rezi na jedno 40tak fps-a. Ostale novije igre nikako ne rade makar svaku igru moze pokrenuti jer podrzava sve novije tehnologije.. Znaci graficka je iskljucivo za poslovne svrhe a ne za igranje makar ni mene to ne pase kada imam slican lap ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ATI Xpress 1150 je ekvivalentan desktop Radeonu X300. Koliko možeš nešto zahtjevnije igrati s tim je dosta upitno. Ostatak mašine je ok za igranje, ali grafa je čisto za osnovne stvari tipa internet, office i sl., a ne CoD2.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
zasto mi nx6325 7in1 card reader ne cita memory stick DUO s adapterom ...ima neko iskustva...pozitivna???
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Memorija je prespora za zahtjevnije igrice, sam vpu moze cak izdrzat nesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|