|
![]() |
#1 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ocz - ATi memorija,moš mislit...
Al' ga seru majčinu im dušicu rektalno po-opslužim...sam da uzimaju pare,i budale kupuju,naravno... : hello2 : Mislim stvarno retardacije teške,likovi su žešće prekinuti...da bolje performanse u CF režimu sa ATI strojevima,yea right... : hitthewa ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NECRIS DARKWALKER
Datum registracije: May 2006
|
To je isto sranje ko ona sli mema.Šta če sljedeče izmisliti?
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
samo jedna rijec : lol2 : Cak mi se ne svidjaju ni HS-ovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
koje govno prestrasno nevjerovatno cemu sve trgovci nece pribjeci da izvucu vise love .....
![]() |
#6 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
daj me nemoj... najbolji vic zadnje vrijeme... sli memorija ajde ima nešto malo više podataka u sebi pa ajde razumijem, ali je ovo čista propaganda na koju nasjedaju naivci... a takvih ima koliko oš... ali ajde HS je baš lijep crven... ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Istu stvar je OCZ napravija za DFI ploce...nista me to ne cudi..triba prodat dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Mislim da ste malkice promašili smisao cijele priče. SLI i CrossFire memorija ima dodatne SPD postavke konfigurirane prema odgovarajućem čipsetu. U teoriji je ova memorija namijenjena ekipi koja se ne kuži u tehnikalije već samo želji uvaljati memoriju u sistem i dobiti max performanse. Tako da ono, marketinški trik jest, ali ne u potpunosti jer ima ljudi koji imaju love i troše ju na hardver, a ne da im se zahebavati oko eksperimentiranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|