|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Imam jedan dvd koji je dost oštečen a na njemu imam neke podatke koje trebam....... probao sam ga samo tak kopirati ali uvjek najde neku grešku, probao sam napraviti sliku s Alcohol 120% i ista priča... ali sam se sjetio da ima neki program koji proba spasiti podatke tj. kopira ih na disk (nekom svojom metodom) valjda preskače pogreške...pa ak znate ime programa bio bih zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mozes probat i sa alcoholom samo mu stavi skip errors. Bilo je vise tih programa , kojim se ne mogu sjetit imena, mozda bad copy pro da probas, iako mislim da za CD-e ima i boljih. Probaj promjenit i čitač ako ih imas vise ili probaj kod nekog kompića koji ima negi drugi rom. Pitanje je dal je problem u izgrebanosti ili lošoj isprženosti.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
izgrebanost je problem upravo sam bas probao zaj Bad Copy pro i ne pomaze nist probao sam i to s alkoholom ali kad dojde do te oštečene datoteke onda mi zablokira cijeli komp..... ma nama veze bum probal nabaviti drugi dvd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi stavio skip read errors u alcoholu kad radis image
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
BrunoZG- stavio sam skip errors u alcoholu i preskočio je mozda prek 1000 grešaka ..... i kaj da onda očekujem da slika radi :-) Mcg- evo idem probati s tim Isobusterom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|