|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
alienware i ostalo :)
ovako, zanima me gdje kod nas ima kupiti alienware konfiguracija (ako ima uopce) i koliko bi problizno bile cijene. gledao sam na njihovoj stranici, al to su cijene u dolarima i namjenje su americkom trzistu. druga stvar, znam da vam je vise pun ********************c sastavljanja konfiguracija i da ima 100 takvih topica, al je stvar u tome da svogdje vidim neku drugu preporucenu konfu, tako da cu ja opisati za sto mi treba, pa vi nesto predlozite. trenutno imam konfiguraciju staru 5 godina (amd athlon 1000, 256ddt etc.) i ne mijenjam cesto racunala. niti ih nadogradujem, tako da bih cijenio da imate to na umu, da sto duze traje za te novce. komp koristim iskljucivo za gameing (igram w3 na b.netu i idem probati WoW) i za programe za faks. raspolazem s 5000kn, bez monitora i ikakvih perifernih stvarcica, dakle samo kuciste i to je to. volio bi kad bi maticna imala sto vise utora za RAM i sto vise usb prikljucaka. amd, intel, meni je svejedno, bitno je da tiho radi. i da, sto vise RAMa natrpajte, to mi je isto bitno. puno hvala unaprijed ![]() p.s. stvarno vas ne bi htio zamarati, al izgubio sam doticaj s tehnologijom, tako da stvarno nemam pojma kaj da zemim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nisam baš za slaganje konfi, ali eto za pitanje o Alienware. Ta firma do sada nije imala službenog zastupnika za RH, pa si mogao njihovu konfu jedino sam uvest. Kako ih je kupio Dell ta situacija se MOŽDA u skorije vrijeme popravi, ovisno vjerojatno o tome koliko Dell to ocijeni isplativim potezom.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
i jos jedna stvarcica, molio bih da komponente cijenite iz jednog ducana, jer ne mislim kupovati komponentu po komponentu da doma slagati , nego da mi je oni sloze. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
|
Evo ti moj prijedlog za konfu, prvi koji sam ikome složio tu na forumu: http://img356.imageshack.us/img356/9493/konfa4jd.gif Vjerojatno se da i bolje, ali sve je iz Linksa, i naći će se ekipe već sa svojim prijedlozima.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ok je makar bi stavio manji disk, i uzeo recimo gigabyte 8i945p-g (u vemilu)te dao linksu da sastavi...ili epoxa 5p945-j...uglavnom ako os klokat svakako gigabyte ili epox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Uostalom diskovnog prostora nikad dosta, ali i neki od 160Gb za cca 450kn bi bio dovoljan, samo je pitanje do kad.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() uglavnom nek slobodno zeme manji disk i nesto bolju plocu...na ploci se NE spara isto kao ni na napajanju i monitoru te nebi trebalo na perferijama(naravno u razumnim ciframa) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() uglavno ak os alienware-a pitaj vedrana tihomira...denisa...uglavnom nekog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
|
Sve je lako promijenit samo treba imat $$$$, kužiš kud ciljam : cheers2 Šala mala, da vidim da si u pravu, ali ja bi ipak taj disk. Tu su vjerojatno falinge na svim kompovima od mojih frendova, jer sam ih slagao po svojim željama u danom trenutku.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Ko reko da nema alienware u hr??? ![]() ima ima evo: http://www.e-ponuda.com/index.php?cP...293f853173f6a1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Osobno (znaci moje misljenje, NHF anybody) mislim da svatko ko kupi takvu konfu zato sto je alienware je debil. Jedino ak se ne kupa u lovi da nezna kam bi sa njom... Mislim gle: http://www.e-ponuda.com/product_info...293f853173f6a1 Ta konfa je skoro ista kao moja osim jace grafe kolko vidim letimicno (i ima jedan veci disk) i sad ti meni reci da to vrijedi 33 000 kuna. Ma LOL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Jel zna mozda netko ko ima dela napajanje i maticne, te grafe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
nou probljem nego glejte ovo: ![]() gle cijenu,ajde da jos stavio origigi xpe, i da je case skuplji, a nije- komponente su potpuno iste,gledajte na sajtu slike i modele maticne,corsair memu ,itd. znaci,to je ovo http://www.e-ponuda.com/product_info...293f853173f6a1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() sve u svemu ne rade nista revolucionarnog...samo sto su postali ugledna tvrtka..sto je je kod njih bsod nisam vidio... ![]() isto tako alienware daje garanciju i ako otvorite kuciste...daklem ne gubite garanciju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
..dno
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma kakav božji alienware.. gledam i nevjerujem da im nekakva prosječna konfa kakvih na forumu ima napretek, dođe oko 35k kuna.... a u realnosti ne vrijedi više od 10-12k kn... ali uvijek će biti sinčeka, mamica i tatica koji će to pokupovati svojoj dječici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
mene zanima sto kazete za ove dvije konfiguracije, imaju odlicno napajanje (bar se meni cini, nisam neki strucnjak), odlicno kuciste, i dosta mi se svida konfiguracija. nesam neki ludak za moddingom kucista, tako da ovako gotovo mi se svida.. http://www.e-ponuda.com/product_info...293f853173f6a1 http://www.e-ponuda.com/product_info...293f853173f6a1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|